torsdag 18 oktober 2007

Birdman vs. Catman


Om ni inte redan förstått det så kan jag berätta igen att jag, Frida och Katta HATAR att åka bussarna här. Big Blue Bus, eller Big Blue Suicide-trip snarare. Nästan varje dag händer det nånting och VARJE dag kliver det på många typer som aldrig duschat eller bytt kläder och inte för att det är deras fel men här snackar vi om typer som är farliga och inte "stackars-dom"-typer.

Ofta händer det också en hel del när man står och väntar på bussen, som idag till exempel. Vi fick se Mr. Birdman. En gubbe på cykel som har ca tusen påsar hängandes på styret fyllda med pantburkar. Vi hör honom på hundra meters håll eftersom han ger ifrån sig ett kvitter och skratt som låter som jag vet inte vad...
Han kommer närmare och stannar, parkerar cykeln, kvittrar lite till och börjar gräva i närmaste papperskorg efter burkar. Sen kvittrar han och skrattar och går till nästa papperskorg. Han var unik eftersom han inte anföll oss på något sätt och det tackar vi för. Jag var bara tvungen att ta en bild på honom, i smyg såklart.
På vägen hem sen stannar bussen och vi hör "mjau mjau" utanför bussen... Mycket riktigt, där står Mr Catman. Han står med en ölburk i ena handen och ropar "mjau mjau" oavbrutet. Gubben brevid oss i bussen börjar skaka huvudet och säger till oss "That's normal". Skönt att det inte är bara vi som undrar, en annan snubbe satt också och garvade i takt med oss.
Ingenting förvånar en längre, så kan man väl säga det. Och jag skulle kunna döda för en bil.
Det satt en annan kille på trottoaren också, han hade bara en arm, stank och åt från sin hamburgare som låg på marken. Yummi yummi!

Inga kommentarer: