lördag 6 september 2008

Hos min favvotjej!

Sitter hos Fia, såklart! =)
Vi har varit på en liten morgonpromenad men Fia var visst lite trött så vi fick avbryta lite tidigare än planerat, hehe. Hon var på konferens med jobbet på Åland igår och då åkte minsann årorna ut igen och fälldes inte in förrän sent. Så kan det gå!
Nu leker hon med Silverbus här i lägenheten och Lisa är på jobbet. På tisdag blir Fia ensam kvar för då drar Lisa Bratström till Thailand på semester. Vi är inte alls avundsjuka på henne. När hon kommer hem igen kommer hon inte se svensk ut, hennes solbränna kommer slå Fia!
Själv är man vit som ett lakan för första gången på länge - and I don't like it!
Ni borta i L.A. får minsann tänka på mig när ni ligger och pressar!!!
Igår hade jag en skön dag, var först hemma och grejade och hann med både promenad och ett träningspass. Det känns idag kan jag lova, aj aj.
På kvällen blev jag bjuden på en mysig middag- och biodate. Precis vad man behöver nu när sommaren är slut och man känner sig lite rastlös, hehe. Middag på Friday's, alltid lika gott, och sen såg vi Batman i 1ans salong på Sergel som har Plusstolar där man kan luta bak stolen och nästan ligga ner och extra mycket benutrymme. Perfekt! Filmen var riktigt bra och Ledger gör ju rollen som Jokern hur bra som helst. Tragiskt att han inte lever längre...
Nej, nu ska jag och Fia köra sommarens favorit i repris och gå och äta god frukost på ett mysigt café. Tyvärr är det lite långt till vårt sommarhak i Sundsvall, men här på Söder finns det ju en hel del ställen så vi ska nog hitta ett nytt!
GRATTIS till min bror Jocke som fyller 25 år idag. September är fullt av födelsedagar så jag ska fixa ett grattis-inlägg till alla mina vänner som fyllt i veckan och som fyller snart, ni är många!

Inga kommentarer: