söndag 12 juni 2011

Sommarbruden!

Igår hade vi möhippa för fina Lotta som gifter sig i augusti. 
Vi lyckades pricka in sommarens varmaste lördag så det kändes som att vi var utomlands i nåt tropiskt land. 30 grader och strålande sol hela dagen och kvällen, sen en ljummen sommarnatt och vandring hem i soluppgång. Helt underbart!
Uppsala visade sig från sin finaste sida och vi höll igång från 10 på förmiddagen till 3 på natten med en massa roliga aktiviteter. 
Lotta såg ut att vara nöjd och hon slapp förnedringsvarianten, vi hade lagt fokus på att hon skulle ha så kul som möjligt med alla vännerna. Det syns verkligen hur lycklig hon är med Peter och jag är så glad för deras skull. Om två veckor flyttar de in i sitt nybyggda hus och själv känner man att mina futtiga vuxenpoäng kanske inte är nåt att skryta med :)

Jobbet är jättekul nu i allafall, jag och Lottie kör på så det ryker med egna projekt. Vi föreläste på vår gamla utbildning i torsdags och fick bra feed back, många som tycker vi gör rätt som kör på och imorgon hoppas jag att vi sätter ett nytt samarbete som kommer leda till många roliga saker under hösten :) Taggad!!

Inga kommentarer: