tisdag 12 juli 2011

Touch the sky!

Jag njuter av att vara ledig och kunna ägna mig åt att träffa familjen som jag så sällan ser. Det känns lite som jag svävar runt bland sköna semestermoln just nu!
Igår var jag ute på havet hela dagen med syster, Johan, storebror och hans två sötungar. Vi badade och hade det hur härligt som helst. Tiden står liksom stilla när man aldrig tittar på klockan. 
Jag blev tvungen att hoppa i och åka efter båten lite också :) wake skate är härligt, man står barfota på en träbräda och bara glider...

Idag har Sundsvall svämmat över, ett skyfall av regn och hagel gjorde så att vägar spärrades av. Jag passade på att vara inne, slappa, läsa tidningar och böcker som jag sällan prioriterar annars, sen åkte jag till Birsta och fyndade ett par rosa skor. Skor & kläder i starka färger gör mig väldigt glad på sommaren, jag passar på att bära det när man har lite färg på skinnet.

Ikväll fick jag pizza hos pappa med honom och yngsta brorsan. Har man stor familj tar det många dagar att beta av alla, mysigt med flera besök och det var extra kul att höra om min andra lillebrors framgångar i Prag. Han har spelat världens största innebandyturnering och kom på 3e plats. WOW! Både han och Jojje är riktigt duktiga och det glädjer mig att de har ett stort intresse som de satsar på.

Igår var Therese här hela kvällen och vi tog en promenad ner på stan och sen satt vi på altanen och pratade... många gamla minnen som kom upp och bland annat det här med intressen och sport, alla saker vi varit med om på grund av basketen vi båda höll på med. Många roliga minnen och Tess hade även med sig ett fotoalbum från 2011 (!!!)  Jag säger då det, vänner är det bästa som finns och när man håller i dom hårt, växer ihop istället för isär och månar om dom så försvinner dom aldrig. Helt plötsligt sitter ni och undrar var 10år tog vägen.. och skrattar åt allt ni gjort :)


Om en vecka är jag på Gotland. Jag tänker inte längta för innan dess har jag många dagar i Sundsvall med nära och kära. Och havet. Det bästa jag vet <3

Inga kommentarer: