söndag 22 januari 2012

Långfärdsskridsko-söndag!

Det här mötte oss i Fjällnora i morse.. -1C och sol!

Fina Helene som strålade ikapp med solen med sin snygga bränna från Thailand :)

Jag och Lottie :)

Det blev totalt två hela varv och ett nästan helt..fuskade och genade för det stormade så mkt. Så 3 mil på skridskor har man avverkat denna söndag. Skönt som bara den, rejält trött i benen efteråt för man är ju  lite rookie här. Men när snön började yra på kändes det precis som att köra längdskidor, superhärligt att ösa på lite även om det gjorde ont i ögonen för snön var vass!
Johan och Niklas var där och körde + ett gäng från gymmet men dom grabbarna hänger man ju inte på, de är ju snabba och bra på precis allt de tar sig för. Inspirerande faktiskt och är det något jag alltid strävat efter så är det att hellre vara hyfsat bra på det mesta än att välja EN sak och vara grym på det. När det kommer till sport och träning finns det för mycket som är så himla kul och som jag vill göra för att jag ska kunna välja bort nåt. Och som tur är måste man inte det :)
Men ibland tycker jag det blir tråkigt när killarna är så mycket snabbare och starkare och jag inte hänger med.. jag tycker ju om att sporta med sällskap och det är mest mina killkompisar som är taggade på att hänga med på aktiviteter. Fast jag är ganska van att köra själv också och det är kul det med.

Så en lång springtur på 13km igår och 3mil på isen idag känns som ett helt okej helgfacit. 
Två veckor kvar till NIKE så jag kör full fokus på träning, bra sömn, mycket mat och noll alkohol. Känns väldigt bra och jag mår väldigt bra av det.
Igår blev det inget besök hos Lotta och Peter för de fick åka in till sjukhuset för lite tester, så om någon timme ska jag dit istället :)
Det blev mysig tjejmiddag och sen trevlig bio igår kväll - såg "The Rum Diary" med Johnny Depp. Helt okej lördagsfilm men inte lika bra som "Taken" som vi såg här hemma i fredags!

Inga kommentarer: