måndag 14 mars 2011

Spring i benen

Ett sånt här Sportband skulle jag vilja ha! Nån som testat???
Jag har alltid haft en bra träningsklocka men nu har mina två NIKE-klockor gett upp så jag har inget annat att ta tid/distans med förutom min iPhone och hur smidig är den att springa med? Inte alls. Så jag funderar på att unna mig ett sånt här framöver... jag ska ju försöka springa lite mer i vår. Så säger jag varje vår men i år känner jag mig mer motiverad. Så jag SKA springa mer i vår.
Tog en liten runda igår och så fort isen är borta kommer jag inte undan längre :)
Pepp-tischa från favvo NIKE!
Det är lustigt att man faktiskt tränar bättre i snygga träningskläder. Jag gör det i allafall, men däremot inte sagt att jag är snygg när jag tränar. Svettig, men inte snygg :)
Cardio pilates igår var stört jobbigt och det känns i bålen idag, aj aj. Imorgon bitti ska det gymmas och imorgon kväll blir det puls-spinning med Anne på SATS. No pain, no gain!

Ja, en rolig måndag blev det idag. Bra grejer på jobbet och sen en liten blond uppfräschning efteråt i form av slingor i håret.. nu fattas bara en liten solbränna för att man ska känna sig som JULI :)
Just ja, vi ska äntligen börja marknadsföra oss lite grann i stan... spännande!

Och jag gjorde kanske världens godaste måndagsmiddag - ugnsbakad kyckling med chili och parmesan, ugnsrostade rotfrukter med massa vitlök och sen min senaste favorit - hemmagjord cole slaw med ingefära. MUMS!

Godnatt alla glada!


Inga kommentarer: