fredag 8 juni 2012

12an goes Gbg!

Tredje helgen i rad som jag fick åka iväg med ett gäng fina tjejer! Det fotas ju en del och det är roligare att ha kvar här än i mobilen så därför blir det några bildkavalkader.
Det var alltså dags för Den berömda 12an igen som vi så fint döpt oss till :) För fjärde gången åker vi iväg på "Destination unknown" och nu var det Fia och Josse som hade planerat. 500 spänn betalar vi och sen är det fritt fram att lura iväg oss på vad som helst. Brukar bli succé!!
Vi sågs i Sundbyberg kl 18 i fredags och hade sen ingen aning om var vi skulle...
Vi körde till Kumla och gick in till Johannas föräldrar.. men där skulle vi bara ta en pause tydligen. Och utföra några tok och uppdrag som vi hade fått längs vägen.

Till exempel att byta kläder med nån i sitt lag så det gjorde jag och My, no big deal :)
Det är bara massa tok jämt när vi är iväg och här är lag Badbollarna och vi var kanske grymmast på armhävningar då :)
Lag Simringarna drog av en liten dans i midsommartecken :)

Vi hamnade i alla fall i Göteborg till slut. Enda stället i landet där solen sken i helgen, annars har det varit vinter i Sverige. Stackarna som sprang marathon i Sthlm fick 5 grader, vind och regn. Men vi hade blå himmel och sol :)

Hela lördagen var det tävlingar i Slottsskogen och vi fick ställa upp på diverse saker åt några svensexor.  Haha, sjukt kul! Dom tyckte nog vi var helt störda som hetsade varandra att ta poäng, helt nyktra och ingen som skulle gifta sig :)


Vi fick också dansa med grymma Emelie som numera jobbar som danslärare i Mölndal. Vi rev av lite parkeringsdans och sen ett pass inne, grymt kul!!!!

Underbara, härliga tjejer!! Bara massa glädje varje gång vi ses!

Sen var det tacos och fest på kvällen! Vi röjde Josse's brorsas lägenhet där vi bodde och sen gick vi ut på en klubb som hette Yaykai eller nåt sånt. Påminde om Social i Hollywood med olika våningsplan. Med en tydlig skillnad bara, inga vakter som stoppade en när man ville gå upp en våning.
Gino kom förbi och hängde med ut också, han känner ju alla tjejerna och han var rätt nöjd :)
 Jag och Fia som snart ska på semester ihop :)

På söndagen åt vi mysig brunch på ett franskt café och sen bar det av hemåt.
Sa hej då till Gino som jag träffar om 1,5 månad igen när vi ska ner till Gbg igen för att se Bruce på Ullevi. Tiden flyger verkligen fram och nu gäller det att ta tillvara på sommarens alla dagar, timmar och chanser till njutning!

Tack mina bästa vänner för ännu en oförglömlig helg, vi har så överlägset kul ihop och jag vill aldrig att vi ska sluta hitta på sånt här. Jag ser oss åka iväg på 12an när vi är gamla och gråa och fortfarande ligga i en hög och skratta, dansa tillsammans, ha höga klackar, sova på madrasser bredvid varandra och fläta varandras hår :)

ÄLSKAR ER, tack för att ni finns och förgyller mitt liv så himla mycket!

Inga kommentarer: