onsdag 2 maj 2012

"Tänk när vi sitter ute och dricker rosé...." 
Nu slutar vi tänka och nu har vi börjat göra :) en rivstart av säsongen kan man säga!

Hade någon sett mig på tåget upp till Sundsvall i fredags kväll hade dom nog sagt: "Hon ser ut som Chris, fast trött och sliten...."
Stackars mamma fick ta emot ett lik.... Men jag är så glad att jag åkte upp efter en kaosig dag som avslutades med en tv-inspelning på SVT i Sthlm för ett program vi inte behöver prata om. Ha ha.
För en av mina bästa kompisar fyllde ju 30 i lördags och det var dags för surprisefest!!
Anders "roséshoten" försökte smita från sin egen födelsedag men icke :)
Robban och jag planerade ihop en trevlig kväll, mest Robban som är en klippa!!!! Han fixade handling och styrde så att Anders blev kidnappad och körd till fina huset vid vattnet. Min jag-vill-bo-vid-havet-känsla eskalerar lika mycket varje gång jag kommer dit och min kropp ändrar färg till grön som i avundsjuka... förstår ni hur lycklig jag tror man blir av att få vakna och se det här varje morgon!?
En dag, Chrissan. En väldigt vacker dag :)
Tills dess är det tur jag har vänner som bor så fint och som tycker om besök. 
Vi hade en rolig kväll, käkade, skrattade och röjde!
Självklart fick födelsedagsbarnet klä upp sig...
Otroligt snyggt, Porschen!
Vi ses inte så ofta men jag är ofta så glad för att du finns i mitt liv. We go way back, som man säger och we go way future också hoppas jag :) mycket tok har det blivit sen den berömda 18-års festen för 12år sen och jag önskar dig världens bästa 30+ liv och hoppas på flera roliga minnen ihop!!

I söndags var det dags att vila... eller näe, jag plockade upp dom här tokarna på stan och kvalade in Valborg! Festernas festdygn i Uppsala!
Tacomiddag hos mig, fest hos Peran, upp dan efter och iväg på Champagnefrulle på Plock. Lika bra som i fjol fast ännu bättre väder! Ännu skönare folk! Och bonus för att vi lyckades fixa vår surprise, sambagrabbar som kom och röjde loss inte mindre än 3 ggr!!!! 
Jag blir överlycklig när jag får vara med mina bästa, när solen skiner på oss och glädjen når ut i fingerspetsarna och in i hjärtat. LYX MIG och snälla ta aldrig dessa stunder ifrån oss! 
Världens bästa tjejer, tack för galet roliga dagar!


Flurran levererade eftermiddagsröj som alltid och det känns som jag skrattade i 20 timmar straight!
Duojag spelade och den enda som saknades var Lotta, deras största fan ;)

Valborg är alltid Valborg och det räcker med en gång per år, men det skulle vara tomt utan det. 
Nöjda och glada dagen efter bänkade vi oss i solen innan Tess tog flyget hem till Oslo och Fia till Sthlm. Mina två idoler, bara massa tok och Tessans inslag denna gång kom i form av en limo. 
Dags att försöka jobba ikapp fröken Söderlund med brännan känner jag, straffbart att vara såhär blek! 

Nu blir det jobb- och träningsfokus ett tag framöver och det passar väl bra att det ska snöa i helgen då. 
Sverige är fantastiskt. 

Förresten, från att inte ha varit big fan av Converse har jag nu insett att jag har plats i garderoben för minst ett par i varje färg. Och de här står det faktiskt Chris på så de kan väl sponsra mig med ett par!? 

Och på tal om USA så är min Frida ute på turné med artisten Pitbull. Känns som jag kan bli utbytt, när som helst... bäst att åka till LA och få ner henne på jorden ;) åh nej va synd...

Inga kommentarer: