fredag 3 april 2009

En vecka av jobb & sol!

Åkte hem från Sälen i söndags nöjd och glad! Fick en dag i backen med Johanna och Lars också, superhärligt även om de körde hårt med mig i off pisten! På kvällen kollade vi fotboll Sverige - Portugal 0-0 och bara myste i stugan. Hemresan gick galant med Naja som chaffis!
Vi åt en smarrig lunch på toppen av Hundfjället!
Här i stugan till höger på toppen åt vi... och till vänster åkte vi ner :) off pist och tokmycket lössnö så jag tog mig nästan inte ner... fast det var kul! På bilden syns inte hur brant det är..den här backen kallas ju "väggen"!
Så var man hemma i solen igen! Våren har kommit till Uppsala och då är det skönt att vi har en härlig terass på skolan där vi kan sitta och glassa! Idag hade vi till och med lektion ute, våra lärare är grymma! :)
Henke i sina gula glajjer men med tröjan på denna gång och Jacob snackar projekt!
Jag skulle fota mig själv!
Vi har även solat vid ån... Patrik...
....och Emma, vår duktiga Projektledare i vår grupp...
...hon hängde med hem till mig för att förbereda en Teambuilding och då kom vi på att vi skulle lura hennes kille med ett litet April-skämt... Hon ringde och sa att hon hade stukat foten och inte kunde gå hem själv... så han kom och hämtade henne och bar henne hem, haha! Tydligen tyckte inte han det var ett lika kul skämt som vi tyckte...
Såhär mycket bakade vi till vår Teambuilding!
Och såhär såg det ut på skolan när vi hade den. Tyvärr var alla inte lika engagerade eller tog det seriöst som vi hade hoppats. Synd när man är den som anstränger sig, men men. Learning points finns överallt och de tar jag åt mig hela tiden :) Jag visade iaf det här talet med Steve Jobs som klassen verkade gilla!
Det har blivit långa dagar fyllda med marknadsföring nu inför projektet som går av stapeln den 16e och alla är hur laddade som helst. Kul! Vi vill få in ännu fler anmälningar så det hoppas vi på under helgen, sista anmälningsdag på måndag! Idag hade vi en extern föreläsare på skolan som pratade om ett stort projekt som han var PL för och som var riktigt lyckat förra året när Akademiska Sjukhuset firade 300 år. Han har gått på Idékraft och varit PL för många projekt sen dess i flera olika branscher. Det fick nog alla att tagga till, så flexibelt och utmanande vår roll kan vara. Man blir så sugen att leta projekt överallt för att se vad man kan jobba med. Ska försöka göra lite djupare efterforskningar snart, vi har ju vårt Fas 2 projekt att se fram emot och då ska vi ju ut på företag och jobba, KUL! Känner att jag verkligen har mer att ge på skolan och ska försöka få ner saker på papper som jag går och tänker på och fantiserar att jag kan göra :) Spännande! Trivs i allafall väldigt bra på skolan när vi pratar om så mycket ledarskap, kommuniaktion, trendspaning och grupputveckling! Så intressant och man blir aldrig mätt på det! Igår kväll kom jag på att jag behöver en byrå. Sagt och gjort, IKEA nyöppnade ju i förrgår så jag drog med mig Snickarn och åkte dit. Kan ju liksom vara bra att få byrån hemkörd. Men jag fick mer än så :) Värsta Ernst stod i min hall och byggde helt utan bruksanvisning, imponerande! Så nu har jag en ny vit ikea-byrå som jag kan fylla med saker som ligger lite instoppade här och var nu. Kommer jag nånsin att ha tillräckligt med förvaring?
Jag testade även en ny maträtt igår när jag hade någon att äta med (Ernst!), gjorde goda crepes med spenat och fetaost. Mums! Har två bra kokböcker nu med en massa goda vegetariska rätter och snabblagad vardagsmat. Välbehövligt! Synd bara att jag sällan har den tiden som jag vill ägna åt matlagning. Måste ju prioritera att göra annat än stå vid spisen och sen är det ju så tråkigt att äta själv för det mesta. Ikväll blev det överblivna pannkakor med glass till middag :) Idag var det också pangväder så först var det LL (LyxLunch) med Lotta och Isabella på Carl Philip. Alltid lika trevligt! Efter skolan gick vi ett gäng till Villa Romana och tog en öl i solen... sen gick luften ur Chris så nu sitter jag i soffan och kollar Så Ska Det Låta och samlar kraft innan jag ska packa för Sundsvallsresan imorrn! Jacob och jag bytte solbrillor med varann och han var ju skitsnygg i mina!
Haha, såg nu att både Patrik och Johanna pratar i telefon. Så oengagerade var dom inte...
Nu har vi alltså "påsklov" i en dryg vecka och det känns väldigt skönt även om det är en del att tänka på och hålla koll på i projektet. Men jag ska till S-vall nu, sen ÅRE på måndag kväll och nu hoppas jag att jag får med mig Lottie och Emma, det vore så jäkla roligt. Annars är det jag, Erik, hans kompis Johan och sen Anders som åker upp! Kommer bli hur skönt och kul som helst, bräda igen och förhoppningsvis en massa glassande i backen i strålande väder!!!! Påsken tillbringar jag med familjen i Sundsvall och det ska bli så mysigt... lugnt och skönt och jag ska kramas en massa med mamma som kämpar och kämpar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Till och med jag har hittat Din blogg och hörde att Du sprungit på Anders i Uppsala! Kul! Världen eller Sverige är inte så liten som man tror. Nu är Anders hemma igen och vad jag förstår är Du också i Sundsvall om inte ikväll så snart i alla fall. Jag vill att Du hälsar till Agneta från mig, jag tänker ofta på henne och hur hon har det och håller alla tummar och tår för att det skall bli så bra som det kan bli! Kom ihåg att ge henne en kram från mig! Karin (Fias mamma)

Anonym sa...

http://kanal5.se/web/guest/raw/webbtv/-/k5videoplayer/playlist-name/Raw%20102/none/ första skämtet hahahahah slynor!!!