onsdag 7 april 2010

Hej då, vinter!

Jag är tillbaka i Uppsala, snön är borta och uteserveringarna är under uppbyggnad!!!
En veckas påsklov kändes lite för lyxigt, men ack så välbehövligt. Ny energi, nya perspektiv, mer motivation och vårkänslor är vad jag kom hem med.... Så nu startar jag igång 2a delen av 2010 som bjuder på en massa roligt :)

Åre-resan var klockren, kan inte bli fel när man är där med Lottie och Anders! De andra svek oss alldeles för tidigt så vi hade stugan för oss själva :) lyx! Det blev slalom för första gången på MÅNGA år, hur kul som helst! Och sen självklart after ski, massa bastu, öl, jäger och två svängar ner på byn!

Jag tog vägen förbi Sundsvall på skärtorsdagen och den gick tyvärr inte i glädjens tecken. Om jag bara på nåt sätt kunde laga hela min familj så att alla får må bra.... :( Det är inte mamma denna gången, men jag håller tummarna lika hårt för att det ska bli bra och det finns inget värre än stå att se på.

Tillbringade påskhelgen hos mormor och morfar i Flen, ett kärt återseende. God mat, trevliga diskussioner, långa skogspromenader, lugn och ro, vin och whiskey och lite lappsjuka! Nyttigt för fröken Olai minst sagt.

Avslutade helgen i Stockholm med filmkväll, en rejäl uppfräschning på Sturebadet och trevligt sällskap.

Nu är jag redo för examination av Fas 2 projektet imorgon, UNiT18 ska äntligen få leverera resultatet av 10 månaders hårt jobb på marknadsavdelningen på Upsala Nya Tidning. SHOWTIME!

Inga kommentarer: