söndag 25 april 2010

Mamma & The Last Bounce

För ett år sen hade hon massa slangar in och ut genom kroppen... Nu kan vi sitta och dricka öl och äta strömmingsmacka i solen :)))))))))))))))))
Helt underbart och vi firade hela helgen!!!
Jag och Freddie blev bortskämda en lördagsförmiddag!
Och på kvällen fixade brorsan middagen... förrätten var det godaste jag ätit på länge.. laxtartar, MUMS!
Vi skålade i bubbel för mamma och pratade en massa.
Jag och mamma gick på Bounce i Globen - helt sjukt bra! Jag kommer sakna deras föreställningar, de levererar alltid över förväntan och gör allt så jäkla snyggt. Tänk om man fick födas på nytt och i en av deras kroppar - Sveriges största talanger enligt mig! De har slitit i så många år och jag hoppas att de genom sin sista show får all cred de förtjänat under så lång tid. BOUNCE är BÄST!
 På kvällen var det fest - YEoS hade kontorsfest i Gamla Stan... över 100 pers och vi kom dit 17 brudar. Riktigt kul och inget slår hemmafester med bar och DJ :) Bra drag och mycket trevligt folk!
Fina Lisa med sina goa vänner som jag precis lärt känna!
Lottie & Josse
Mina solstrålar!!!!!!!

Imorse gick jag och mamma en långpromenad längs vattnet...över till Hammarby Sjöstad och runt hela Söder.... sol och vackert ute... önskar att varje söndag såg ut så :)
Som jag brukar säga: Den som är snygg när man powerwalkar får spö!! Haha!
Det är alltid lika kul att ha mamma på besök och speciellt den här gången när vi firade att hon lever och blir starkare och piggare hela tiden!! Det går verkligen inte att förklara i ord, det är den där känslan i magen...jag uppskattar varje sekund av lycka och hoppas att jag kan få min omgivning att tänka lite mer på vad som är viktigt i livet. Glöm aldrig bort att leva i nuet och ta vara på de du älskar och stunderna ni har tillsammans. När som helst kan dessa stunder förändras och aldrig mer bli desamma...
KÄRLEK till alla mina vänner och alla som ger mig energi! TACK för att ni finns!

1 kommentar:

Josie1 sa...

Och tack för att du finns. Blir alldeles tåröd när jag tänker på vad ni har gått igenom. Det var jättekul att träffa dig och mera blir det om två veckor. Jag kommer troligtvis inte på valborg det blir nog en lugn kväll hemma istället.

Massor med kramar