lördag 17 april 2010

Rolig vecka!

Möttes av det här när jag klev in på skolan igår morse - vackra inbjudningar till en storslagen Oscarsgala :) Ser fram emot den!
Vi hade reflektion i 3 timmar med två tjejer från IMPRA (Camilla och Mia) som sysslar med improvisationsteater och gestaltning. Vi pratade och gjorde roliga övningar med tema kommunikation, tysta budskap, ansiktsuttryck, tolkningar och hög/låg status. Väldigt givande och roligt, jag föredrar när föreläsare blandar teori och praktik på detta sätt. Rekommenderas!!
Efter det var det dags att fira att FAS 2 är slut för vårt team...känns konstigt :/ det blev gemensam lunch och tänk så kul man kan ha på skolan, alla dessa sköna personer. Och den fräscha, goda salladen satt fint efter en ganska onyttig vecka :)
Fina Emma!
Killarna stod för underhållningen och det första som hände var att Lisandro kom in och spexade. En av våra sköna utbildningsledare, han bjuder alltid på skratt!
Sen var det FREDAG igen, veckorna går ju så sjukt fort.. Jag körde Patric's spinningpass och konstaterade att det måste bli mer konditionsträning framöver. Skärpning, Chrisan!
Igår kväll var det sommarmiddag hos Lisa - fönstret vidöppet, lukten av blommor, sol, jordgubbar och bubbel, jag älskar den här tiden på året!
Det dök upp trevligt folk till middagen och eftersom Lisa är dessertkvinnan nr 1 bjöds det på färska jordgubbar, egna maränger, banander, glass och noisettesås till efterrätt.. :)
Lottie med rödvin, kaffe och glass :)
Pappa, Jojje och Jerre kom och hämtade mig senare, de sov en natt här innan de drog till Sthlm för SM i innebandy och hälsa på hos Freddie. Jättekul att ha dom här, vi träffas alldeles för sällan.
Världens sötaste och goaste småbrorsor :)

Har haft en rolig vecka med mycket jobb och annat kul. Vaknade imorse med massa energi, sprang 10km på löpbandet utan problem och ska ner på stan och möta Lisa & Lottie för lite skvaller, fika och planering. Underbart med en helg utan nåt inplanerat! Njut!

Inga kommentarer: