måndag 5 juli 2010

Söndagar - heliga av en anledning!

...och det måste vara för att jag ska kunna få göra sånt här med mina vänner!
Två söndagar i rad har jag haft det oförskämt bra, hela helgerna har varit kanon men just dessa två söndagar har gett mig speciellt fina minnen. TACK för att ni finns!
För 20år sen bodde vi på samma gata, nu flyttar Martin till min gata och cirkeln är sluten :)
Gammal vänskap rostar aldrig!
Bad i Vårdsätra idag. 30 grader i skuggan och svenska jordgubbar...
...som Peran roade sig med att lägga på oss när vi sov. Lika barn leka bäst :)
Kvällen tillbringades på beachvolleybollplanerna... 6 planer helt för oss själva :) Ibland gillar jag att folk är lite lata, slipper trängas! Jag är inte bra på beachvolley men vad gör det? jag får röra på mig, vara utomhus och umgås med vänner - allt på samma gång och det är det bästa jag vet!

4th of July idag - jag firade lite för mig själv eftersom jag inte hängt med några amerikaner. Många tycker jag är löjlig som alltid är sån USA-nörd, men det är ett land som till stor del gjort mig till den Chris jag är idag, så för mig finns det anledning att fira deras nationaldag :)

Ny vecka imorgon, massa coaching och jobb på schemat. Solen ska fortsätta lysa på oss och en sak slog mig ikväll... Att om man bara har tålamod att ta små steg ibland, och inte skyndar eller ger upp, så dyker ögonblicket plötsligt upp när man kan se sig om och upptäcka hur enormt långt man kommit.

Jag är lycklig över att vara där jag är idag 
och extra lycklig att min syster fått jobb :) att min mamma och Per ligger och sover i en mysig campingstuga utanför Hudik och äntligen mår bra båda två, att jag fått inbjudan till min storebrors bröllop, att en av mina bästa vänner har fått ett jättebra jobb, att jag alltid har någon som frågar hur jag mår och framförallt för att jag är frisk, stark och full av energi!

If we crawl
Till we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end

1 kommentar:

Josie1 sa...

ÅÅ vad det låter underbart! Jag kanske inte fiarade 4 juli men skänkte dagen en massa fina tankar från jobbet!!!

Jag tycker att det var alldeles för länge sedan vi sågs! Saknar dig pusss