onsdag 7 december 2011

Lucka 7

Dags för en F Ä R G G L A D lucka!

Jag har ett jobb där jag får och ska vara kreativ.
Hur blir man kreativ och hur förblir man kreativ? Jo, genom att tänka i färger kanske :)
Inte så lätt i denna gråa stad om du frågar mig. Betydligt lättare i Kalifornien om du frågar många, inklusive mig. Jag minns hur jag blev inspirerad och kreativ bara genom att gå runt på gatorna i Santa Monica, alla skyltar, alla människor, alla intryck -  alla färger.
Och för att inte tala om på Disney World, förmodligen det färggladaste stället jag varit på i mitt liv. Ett paradis av färger, lycka, drömmar och kreativitet. En fantasivärld och en härlig sådan. Fast det är ju lite långt dit och jag kan ju inte sitta här och sura över allt det gråa i Uppsala och Sverige när jag ska vara kreativ.  
Så jag använder nätet mycket för att hitta inspiration, surfar runt på bloggar och fina bildsidor. Nätet, naturen, musik och människor är grymt för inspirationen och den högra hjärnhalvan. 
Och jag ser allt i färg... Ingen som känner mig har nog missat hur mycket jag tycker om färg och det är verkligen något som betyder mycket för mig. Jag känner mig inte hel utan färger, gärna på allt, och jag trivs mycket bättre i allt som har med färg att göra. Många säger "vi tar svart, det passar till allt" eller målar allt i vitt hemma, men jag brukar säga "jag tar en färg, för det passar till mig". Har du tänkt på om du blir glad eller inte alls bryr dig om färger? Skulle vara kul att se om nån tänker som jag :)



Sen får jag ta att jag blir kallad glasspinne eller karamell emellanåt, det gör ingenting. Jag blir glad av färger, jag kan bli riktigt löjligt glad över ett par färgglada skor till exempel. Just nu längtar jag efter att få inviga mina nya fina turkosa snowboardbyxor som hängt i garderoben tillräckligt länge. Rosa och ljusblått må vara fjortisfärger men sorry, can't help I look good in it ;)

Inga kommentarer: