torsdag 23 februari 2012


Bra dag idag! Mycket på jobbet och vi har en helt ny grej på g som känns väldigt mycket Chris :) Det har med konserter att göra och det ser lovande ut. Kan leda till mer roligt jobb framöver men inget är klart så jag kan inte avslöja något än. 

Körde Emil's crossfitpass ikväll, riktigt jobbigt och pulsen körs i taket och lite till av intensiteten när man kör 6 min straight, 5 olika övningar och totalt 36 minuter aktivt + jägarvila och plankan på slutet. Jobbigast var "masken", mina armar tog helt slut på andra varvet.
En riktig genomkörare och trots att jag känt mig seg sen förra veckans förkylning och 8 mil på skridskor i söndags så svarade kroppen upp ganska bra. Jag känner att jag orkar mer än förra året den här tiden och gillar upplägget jag kört i snart 5 månader med lite mer fokus på kondition med högre intensitet än innan. Försöker hela tiden köra varierad träning så jag inte lessnar och så inte kroppen överbelastas. Ligger på ungefär 5 pass/veckan vilket jag tycker är lagom eftersom jag försöker hålla hög kvalitet på alla pass även om inte alla blir lika hårda som det blev ikväll. Och om 8 timmar kör nästa pass igång :) 
Det klassiska HIT fredagspasset som man inte vill missa. Bästa gänget, 100% stenhårt även det!
Får väl se hur mina ben mår imorgon, tanken på att springa upp och ner i stentrapporna med vikter i händerna får mig just nu att vilja ta sovmorgon :) 
Men är det någonting jag aldrig har gjort så är det ångrat att jag har klivit upp 05:30 för att träna. Bästa starten på dagen och helst av allt fredagar och SPECIELLT imorrn för jag drar till Sundsvall efter jobbet!

Just ja, en bra låt jag hittade videon till...


Inga kommentarer: