tisdag 3 april 2012

Det är alltid roligt att äta middag hos Peran, men ibland känner jag mig inte så rolig... 
...jag känner mig lite bortglömd där jag sitter och äter....

:)
Men det är okej, för i kväll vann Timrå och då är det glada miner efteråt och det bjöds på kanelbullar! 

Jag passade på att läsa en massa gamla sms-konversationer, man kan hitta mycket roligt att skratta åt där märkte jag. Den här är nog en topp-3 mellan mig och Peran för några månader sen när han låg hemma sjuk... eller förlåt, jag menar döende:

Hahhaa tur att han överlevde :)

Det är roligt när man får skratta åt samma sak flera gånger om. Jag höll på att somna i soffan för jag är rätt trött i kroppen efter tre tuffa träningspass på ett dygn. Näst sista bikram yogan för den här 2-veckors perioden och i kväll var det hett så jag trodde jag skulle krypa ur mitt eget skinn. Jag som är så frusen av mig borde ju kunna hantera värme bättre, men det är nästan lika tufft varje gång. Kom igen nu kroppen, sista chansen i morgon då vill jag gärna att det känns att jag nu utmanat dig med detta sex ggr på 1,5 vecka!

Förra året såg det ut såhär under påsken. Jag och Casper ute hos farfar, minns den där promenaden med ett leende. Massa syskon och kusiner samlade och en förvirrad Chris som behövde sol, hav och tystnad och fick det levererat. 
Havet, snart är jag där <3


Inga kommentarer: