måndag 9 april 2012

Påskafton såg ut såhär ute hos farfar....
Samling på solsidan!
Stormen Dagmar härjade i julas och drog ner några tallar så nu har vi lite mer havsutsikt.
Men nere på stranden är det inte lika kul för det är stenar överallt och lite svårbadat. Vi röjde undan lite men det krävs ganska mycket jobb för att få till det som det var. Hoppas kunna åka och hjälpa farfar med det senare i vår... älskade Åstön, vårt paradis <3
Nina och Johan matchade varann snyggt :)
Lunch med kusiner, syskon, mamma, Per, pappa, farfar, Ritva och faster & farbror. 
Brudarna!
Och fina utsikten!

Såhär kunde det sett ut om vi varit en kärnfamilj :)
För första gången tog vi en bild mamma, pappa, barn och det var ju lite kul faktiskt. 
Ska försöka få till en bild med alla halv- och styvsyskon i sommar också, det har heller aldrig hänt. 
Hur som helst, både glad och ledsen över att familjekonstallationen inte ser ut såhär idag.
Men kan inte låta bli att fundera över hur det hade varit, var vi hade bott, hur allt hade blivit om mamma och pappa fortfarande varit gifta. 
Viktigast att jag har dom båda kvar i alla fall och det har jag ju <3 och på köpet har man fått ett gäng superhärliga extrasyskon som jag inte skulle vilja vara utan en enda dag.



På kvällen hade vi middag i Haga och som vanligt väldigt god mat, vin och skratt. Sällskapsspel åkte fram men då dök Fia upp och vi åkte till henne för lite kvalitetstid...

Skumpa och skratt på Våning 5 innan vi gjorde stan och mötte upp roligt folk på Invito och sen Oscar. Saknade Tess och Emmi, inte samma sak utan att vi alla är samlade. 
Förhoppningsvis får vi till det någonting i sommar, först ska bebis komma :) lycka!

Det var tungt att åka från Sundsvall efter en så härlig helg och mitt när Fredrik och Jenny var på middag med barnen och jag verkligen ville stanna och mysa med dom. 
Men men, åker upp snart igen och det är lycka i hjärtat att veta att jag kan komma hem och samla sån energi som jag gjorde nu. Avslutade med en härlig långpromenad i skogen med mamma och Casper, hittade nog världens jobbigaste löpspår. Fick ångest bara av tanken på att springa där... utmaning alltså!
Jag som dödade mina ben av några varv på norra i lördags, det här var något helt annat på baksidan av berget ner mot Granlo. Taggad på träning nu igen efter några dagars ätande och vilande!

Inga kommentarer: