söndag 15 april 2012

Har man fått en vecka när himlen sett ut som en skurhinks smutsiga vatten förtjänar man lite sol. Och idag kom den! 
Kan ändå inte låta bli att njuta lite av kontrasterna av att ena dagen vakna av snö och slask och nästa dag 10 grader och sol. Klagade aldrig på sol 365 dagar/året i Kalifornien men jag njuter faktiskt av att få längta efter den och kunna sitta inomhus med gott samvete när det kommer en grå lördag som igår. 
Men man märker vad stan lever upp av solen och det är härligt. Nu är uteserveringarna på plats och jag stängde in min dunjacka längst in i förrådet idag, den får inte åka fram mer nu. Mera jeansjacka och klackar framöver!

Veckorna går så fort och det känns ibland som att jag inte riktigt planerar som jag borde. Balansen att leva för stunden och ändå planera så man vet var man ska... ja den balansen övar jag ständigt på. Att planera min sommarsemester känns konstigt, nu vet jag liksom vad jag gör en tid framöver. Det känns hur bra som helst samtidigt som det är ovant. Att planera för att kunna komma DIT jag vill. Vart jag vill. Vilken dröm att kunna göra det. Inget som hindrar mig. Snarare tvärtom, för mycket som inspirerar mig. Som drar lite i en bit av mig här och där. Jag känner det på flera sätt. Skön känsla men jag vägrar hamna i rastlösheten denna gång. Jag vill inte dit igen, jag ska ha kontrollen. Det är jag som är kapten på den här båten, som Fia skulle sagt :)

Fick besök av min bästa i helgen. Och fick inleda helgen med världens finaste. Det är lyx att få umgås med den där speciella känslan över lite bubbel, ost, massa god mat, rödvin och bra musik. Och små söta bakelser till förrätt, bara för att :) Men det bästa av allt är att få skratta med någon som ser på livet på samma sätt som en själv. Låter ju kanske som att jag har en väldigt annorlunda livssyn men det är väldigt sällan jag känner att någon fattar grejen. Grejen med att skratta ihop, att det är det som är roligt, att kunna plocka fram det bästa av varann, att njuta, att prata om vad man förväntar sig av livet & av sina relationer, att göra små saker till stora saker och att älska att leva. Ännu högre upp på "bäst-av-allt"-listan hamnar därför att kunna skratta och pussas med samma person. DAT SHIT CRAY!

 
Fia och jag hade en grym lördag med mat, godis, film och surfreseplanering. 
Här i södra Frankrike ska vi jaga vågor, svälja saltvatten, köra slut på våra kroppar och vara allmänt lyckliga i sommar:

Can't wait! <3

Chris och Fia-middag med "rosé-nu är det vår"-skål!
Sen låg vi såhär resten av kvällen och såg film och garvade...

När vi vaknade var det strålande väder så jag utmanade henne på en liten joggingtur, hon trodde hon skulle få promenera! 7,5km skön sväng i prattempo. Fusk, men ibland får man fuska och jag tror Fia var nöjd ändå med kommentaren "till bron, inte ett steg längre då kräks jag" :) 

Sen måste jag ge credd till Frida som sprang NIKE's lopp "She run LA" i helgen och att hon ens vet hur man springer förstår jag inte för nån mer motståndare till träning känner jag inte. Men, jag har en dröm om att få över henne till den ljusa sidan. Hur som helst, hon tog sig i mål, hon var säkert skitsnygg när hon sprang och jag önskar jag hade fått se det. Start och mål i Hollywood, inte helt fel :)

Efter löpningen gick vi all in på hemmagjord brunch och fick besök av Peran, Jossan och Thompen. Nybakade scones för andra morgonen i rad, jag älskar verkligen frukost och speciellt att få äta den tillsammans med mina vänner. Nu blev det Sundsvalls-gänget, extra kul att Jossan också kom. Åren går fort men vissa saker förändras aldrig och det är jag glad för. Glädje <3
Nappflaskan på bilden är inte Perans utan vi hade lilla Emilia till bordet också :)
Och under bordet låg Chester :)

När alla hade åkt hittade jag en USB sticka som Fia lämnade till mig... på den har hon lagt en massa gamla bilder på oss och roliga saker som vi har gjort ihop. Hon vet hur hon får mig att skratta och det gjorde jag... tack Fia för att du finns och för att du är den du är och för att du bjuder på dig själv <3
Återigen, vissa saker förändras aldrig tack och lov!


Eftersom ingen städar och tvättar när jag jobbar och tränar så fick jag ägna mig åt det idag med. Och lite jobb hann jag också med. Bra söndag. Sen kom Peran, Mary, Thompen och Cecilia förbi i kväll och vi drömde oss bort till NYC och kom fram till att vi borde resa mer. Och spela boule på Åstön tillsammans när vi är pensionärer.

Nu ladda för ny vecka som har sin höjdpunkt på lördag då den här glada, härliga, fina tjejen ska stå brud i Stockholm..


Inga kommentarer: