måndag 2 april 2012

Hur kul ser inte det här ut att vara?
Självklart går inte "loppet" i Sverige ännu, men man kanske skulle kunna göra nån egen variant av det :)
Blev lite inspirerad idag eftersom jag körde utetränings-premiär a la sommarsäsong, dvs löpning och sånt som dödar ens psyke lite extra :)
Actic kör ju Cross camp varje måndag och då springer man 8-9km runt Uppsala och stannar och kör styrkeintervaller då och då i grupp. Skitkul, skitkallt och skitjobbigt. Var tvungen att känna efter hur benen känns och jag är väl inte helt nöjd med att jag kört spinning i 6 månader istället för löpning. Men det måste inte gå fort och nu får jag helt enkelt satsa på att bli bättre, snabbare och smidigare.




Det finns ju så mycket roligt att träna, man vill ju göra allt och jag skulle lätt kunna lägga till fyra dagar varje vecka av bara träning om det gick. Och jag önskar ofta att Sthlms utbud fanns här. Men det kanske kommer framöver, jag märker stor skillnad i utbudet på de år jag bott här. Sakta men säkert iaf...

Bra start på veckan, mycket glädje och det enda tråkiga just nu är att Åre blir inställt. Får ta siktet på sommarsport istället och jag har ju i allafall en Åreresa inbokad i maj och det är ju inte så långt dit.

Jag och "småbrorsorna" i julas :) 

Längtar faktiskt hur mycket som helst efter min familj så näst bästa alternativet i påsk är ju faktiskt att träffa dom och det får jag göra nu :) 

1 kommentar:

Mrs Märy & Felix sa...

Ja, fixa hit denna tävling så lovar jag fixa folk :)
Grymt!

Glad påsk förresten! Ha en mysig helg med famljen, fina du!