torsdag 27 januari 2011

One of those days....

....när jag tänker tillbaka på min tid i Cali :)
Ibland får jag såna dagar då det bara snurrar USA i min skalle!
Saknar. Ler. Drömmer mig tillbaka. Längtar efter värme..
Ibland undrar jag hur jag kunde flytta hem till Sverige och lämna allt underbart. Men ofta är njutningen större att tänka på att jag faktiskt tog chansen och flyttade dit en stund. Minnen för livet. 
Fick min första faktura från CSN igår och där syns det ju att jag pluggat en del...och kommer bli påmind om det i 25år :) men även om det kan svida att betala nu så skulle jag aldrig byta mina erfarenheter, minnen och det faktum att jag levde min dröm mot alla pengar i världen. Och jag är så sjukt stolt över Frida som nu tagit sin Bachelor examen!
För exakt 4år sen återvände vi till Santa Monica efter att ha varit hemma och funderat lite. Det beslutet var för mig en självklarhet eftersom jag haft en dröm i tio år ungefär och vägrade ge upp den. Och smakar det så kostar det, inte bara i pengar.
Och nu är jag en mycket gladare Chris, jag tycker mer om Sverige efter att ha bott utomlands och jag har fått vänner för livet! Så funderar ni på att åka iväg till ett annat land, tveka inte utan ÅK!
Sen hoppas jag att jag kommer träffa en kille som gillar USA lika mycket som jag gör så jag kommer kunna åka dit varje år i hela mitt liv och så länge jag får små bitar av mitt andra hem så är jag nöjd!
Idag pratade jag & Lottie om att kunna åka till L.A. och Vegas i vår... och vem vet vad som väntar där ;)

Inga kommentarer: