söndag 18 mars 2012

Igår firade vi Mary! 
Det var 20 brudar hemma hos henne, tårta och champagne :) 
Solbrillorna kanske var lite på skoj... Presentkort på Rådhuset i vårt paket :)
Det var längesen vi sågs allihopa, finaste tjejerna!
Bara Johanna som saknades, hon är ute och far nu igen :) 
Lotta lämnade lilla Magda nån timme för första gången bara för att kunna vara med oss. Bella med snygga gula jeans och Henriette strålade kanske lite extra ;)

Vi gick till Oasia och det var jättetrevligt, inte så mycket shots denna gång tack och lov.
 Kusin Erik och hans tjej Johanna kom ner och höll oss sällskap. Trevligt! Sen gjorde brudarna Flurran, bättre drag där än det var i fredags men det var nästan för mycket folk och för många av sorten som inte kan bete sig eller vara trevliga. Jag förstår inte vissa killar hur dom orkar dryga sig och vara så otrevliga, vad är det för fel på att bara gå ut och ha roligt och vara glad med folk man träffar..?
När den dåliga musiken kom, undrar vad DJn drack, gav Fålhagen-gänget upp och drog hem. Kunde inte sova så bra i natt heller så jag var rätt trött när jag gick upp 9:30. Men jag skulle ju kolla på kusin Johans match mot Uppsala. Första gången jag ser honom spela, så jäkla kul och de vann efter en jämn match! Känner att man saknar lagsport och speciellt basketen när jag ser andra spela. Johan satsar på att dra till college nu och jag hoppas han får ett fullt stipendium och kan åka!

Det var ju nyss man var barnvakt till dom här.. sen blev Johan två meter lång och Erik skaffade flickvän och långt hår :) 
De är ju för söta, kom hem hit och ställer sig och lagar köttfärssås och bjuder på mat :) 
Johan flyger hem till Luleå nu så honom ser jag nog inte på länge men Erik hänger ju här en del och han lovade mig en kite-kurs i sommar om jag kommer till Gotland. JAG VILL!!!!

Så sjukt lik sin far Peter här :)

Nu är strax helgen slut, jag ska gå till Mary och äta världens godaste tårtrester från igår med henne, Peran, Thompen, Cecilia, Andreas och hans tjej Elin. Älskar Fålhagen just nu :)

Har en intensiv vecka framför mig med mycket som händer på kvällarna så det gäller att samla energi och jag ska sova bra i natt har jag bestämt. 
Det har inte varit så soligt i helgen men det har inte gjort så mycket när man ändå bara varit inne och slappat. En sväng på jobbet igår, kändes bra att göra nånting "dagen efter" men annars har det varit partyfokus, men det händer inte så ofta så det är okej :) saknar dock träningen så fort jag inte tränar vilket jag ser som positivt. I morrn är det på´t igen! Chinspass med Emil tror jag det blir... aj aj :)


1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en UNDERBART rolig och mysig 2-dagars :-) Älskar också Fålhagen, Fålhagen rocks! Puss // Mary