lördag 17 mars 2012


Igår var det fest!
Vi är ett gäng som tränat ihop i ett halvår varav vissa har Vätternrundan som mål medans vissa som mig t.ex bara vill ha träningskompisar och höja motivationen lite. Anton är initiativtagare till detta och vi har kört massor av pass med honom som varit helt galna, har aldrig tränat så hårt någonsin och det blir som en drog. Älskar det. Men nu var det dags att göra något annat än att träna ihop, nämligen fira och festa!
Vi var ett gäng på ca 25 pers som käkade middag ihop, jag delade bord med dessa två skönheter :)
Det var god mat, bra snack, massor av skratt och en och annan medalj som Anton delade ut.
För extra bra presterat på träningen :)

Emil beställde lemon drops till oss och de kommer alltid vara de enda goda och de enda shotsen jag dricker frivilligt. Vi ska inte ens gå in på hur mycket shots som dukades upp under kvällens gång, som jag vänligt men bestämt avstod. Det var ingen av grabbarna som höll igen om man säger så och jag förstår inte att de inte vaknade upp på ackis allihopa... 
Vi hann med Edenbergs, nyaste baren i stan som levererade stort! Grym musik, snyggt ställe och goda drinkar!
Sen Oasia och sist Flurran där man inte har så kul om man inte är rajraj så det var ju tur att vi var det. Hela gänget dansade loss och jag skrattade från att vi kom till att jag gick hem. Såhär ska en utgång vara och jag vet varför jag så sällan går ut, det är värt att välja tillfällena och vara riktigt laddad :) Kul också att man tränar med så många sköna personer, nu känner vi varann lite bättre. Inga tråkmånsar där inte!!
Glad, glittrig Chris :)

I kväll är det fest för Mary så det blir dubbelt party denna helg! Vi är 20 tjejer som ska ut och jag tror det blir aningen lugnare ikväll. Ska se kusin Johan lira basket i morgon på Fyrishov, KUL!!!!

Inga kommentarer: