torsdag 22 mars 2012

Tycker om mina vardagar, det händer mycket och våren är här. Äntligen. Jeans, tunnare jackor, sneakers, solglajjer och leenden överallt i Uppsala både igår och idag. Energi och alla blir som små solstrålar som glittrar i stan. Idag var det uteserveringspremiär och det blev på Stationen, födelsedagslunch för Mary!
Säkert 16 grader i skuggan och solen som värmde oss i hörnet.

Igår var jag först på UF mässa där vi delade ut pris för Bästa webb. En trevlig lunch med nya människor som alla stöttar UF och en jurysittning med två sköna killar. Givande och ett engagemang för en bra sak. Ung Företagsamhet är viktigt och alla ungdomar borde få chansen att ta en idé och förverkliga redan på gymnasiet. Tänk så mycket vilja och driv det finns hos dom. Alla montrar på mässan är så fina och alla är så gulliga, jag vill stötta dom allihopa!
Emilia med två vinnare :)

Igår kväll var jag på en välgörenhetsgrej där Maria Montazami höll en föreläsning. 1 200 pers hade kommit för att höra på henne och jag insåg ju att hon faktiskt har FANS. Det trodde jag kanske inte i den utsträckningen men det var ju lite coolt. Jag kan inte tycka illa om henne även om hon är långt ifrån vad jag skulle säga inspirerar mig. Hon pratade om sitt liv, hur hon lever i Orange County med sin familj och hur det är att spela in Hollywood Fruar på tv. Och ja, hon var precis som på tv... 

Nu ligger jag i sängen och min friska kropp värker. Har kört Emil's döjobbiga cirkelpass men det är verkligen kul. Han är jätteduktig, kör lite olika upplägg varje gång så man kan inte ha ångest innan för man vet ju inte vad som väntar :) Idag var det tema "hackat och malet", puls- blandat med styrkeövningar men jag tror min puls var konstant hög för det var riktigt riktigt jobbigt. Och om 8h börjar nästa intervallpass, ibland undrar man hur man blivit såhär galen fast jag tycker ju inte det är galet utan bara kul. Och faktiskt nödvändigt om jag ska bli bättre, snabbare och starkare. Det är bara att göra jobbet, ingen annan gör det åt dig som vi alla vet. Shortcuts funkar inte, det vet vi vid det här laget.

Och det finns inget bättre sätt att börja en fredag än att få träna röven av sig och svettas som en gris. 
Lady like kan man vara resten av dagen sen :)

Lite skev reklam från Reebok, jag tror inte den är riktig. Hoppas inte :)

Inga kommentarer: