torsdag 18 februari 2010

Lady Gaga-effekten?

En reklambyrå i USA började klä sig som karaktärerna i den amerikanska serien ”Mad men” och byråns kundkrets ökade. Trenden har nu spridit sig till Sverige och en svensk reklambyrå har provat ”Mad men-stilen”.

Jag tänker på hur kul det vore om samma sak hände med Lady Gaga.
Till exempel Lady Gaga-effekten på ICA skulle vara galet kul :) mera sånt här!

Imorgon ska jag hem till Sundsvall. Eller bort till Sundsvall. Eller bara till Sundsvall. :)Och jag tar med mig min Uppsala-tvilling Lottie! Längtar efter att träffa familjen och älsklingshunden.

Sen veckan började så bra i måndags har det bara rullat på.. igår hade jag UNiT18 hemma på frukost, riktigt mysigt och skönt att slippa sitta på kontoret för en gångs skull. Jag gillar att trängas hos mig, det kommer många bra idéer här :) Sen hade vi ett bra möte ang nya marknadsplanen som vi får vara med och ta fram innan vi avslutar vårt projekt. Lärdomar lärdomar!
Lottie låg däckad hela dagen så jag fick krishantera lite inför workshopen imorgon, men nu är hon på benen!

Onsdagskvällen avslutades med vardagslyx - mat, öl och trevligt sällskap.

Idag har jag fortsatt planerat vår workshop, nu är den klar och vi är laddade! Jag hann även besöka Henriette för lite mera idéutveckling kring vår "hair and makeup"-kväll och lite egen, välbehövlig hårstyling. Nyss tog jag en promenad med Lotta och Billy i kylan... Längtar till våren nu, men först Vasalopp!
Redo för Norrland, so I am!

Inga kommentarer: