tisdag 11 maj 2010

Destination Unknown med Tolvan!

I höstas körde jag och Lottie en rolig grej när vi drog ihop 12 brudar och busade en hel helg. Det var bara vi två som visste var vi skulle, de andra fick betala och infinna sig på avtalad tid och plats för att sen bara hänga med. Vi hade styrt upp olika uppdrag längs vägen och sen till slut hamnade vi i Örebro... det blev en galet rolig helg och nu var det Sara och Madde som tog över och ordnade Destination Unknown 2! Kl.09:30 samlades vi vid Hötorget och det började med skrattattacker och....
....sumobrottning!
9kg väger dräkterna så man kände sig lagom smidig :) Kan varmt tipsa om detta om du vill ha träning och utmaning med dina polare. Vi var nånstans på Odenplan i Stockholm, riktigt roligt!
Sen var det dags för aktivitet nr 2... då fick vi order om att ha på oss en rosa accessoar i 2h och vi undrade vad vi skulle göra... det visade sig vara Jossan's danspass på SATS och såhär snygg var Fia!
Döjobbigt pass, alldeles för längesen jag var på dansaerobics, och Jossan är SÅ duktig och har den bästa musiken! Jag saknar verkligen gruppträning för det är en helt annan känsla.
Ute regnade det men det hindrar ju inte Tolvan :) Vi blev indelade i lag, skulle komma på ett lagnamn och en ramsa för att få påfyllning i glasen... sen började vi ana vart det lutade när vi klev av i Slussen...
...ut till havs och en 24-timmars Ålandskryssning! Inget jag är ett fan av men med alla dessa brudar har man ju aldrig tråkigt så det blev väldigt mycket skratt, dans och tävlingar! När vi klev ombord började "Båtjakten". Uppstyrt som alltid, inga konstigheter :)
Fina Fia, Josse och Jossan!
På lördagskvällen var det röj till Marmeladorkestern (after ski-känsla!) och sen ägde vi dansgolvet, men jag pallade inte så länge eftersom det gungar på havet...även utan alkohol i kroppen :( som tur var sov jag bort illamåendet och vaknade utvilad. Vi spelade "Med andra ord" och var väl de enda på färjan som inte var bakfulla och stank gammal fylla. Väldigt skönt.

TACK Sara & Madde för att ni fixade en grymt rolig uppföljare! En gång är ingen gång, två gånger är tradition. Nu kör vi Tolvan hela vägen mot Vegas :)
Vi lurade båtvärdinnan att Sara & Madde var på möhippa...(alla trodde vi var det!) de blev uppkallade på scenen, fick applåder, hyllningssång och skumpa! haha :)

Inga kommentarer: