måndag 28 juni 2010

DEN SVENSKA SOLSIDAN!

Har haft en händelserik och solig vecka!
Mån-torsdag var jag och Lottie i Örebro, höll två lyckade workshops på EMAX Sverige där 200 unga entreprenörer nätverkade och tävlade i en affärssimulering.
Vi hann även med en trevlig utekväll på Pitchers med nya och gamla bekantskaper, en grillning med cheferna på altanen, härliga morgonpromenader, starbuckskaffe och sist men inte minst - DYKNING!
Jag har längtat så mycket efter att få dyka igen så nu var det på tiden. Testade torrdräkt för första gången och det var lite annorlunda. Trots att jag inte fick se några färgglada koraller är det alltid en underbar känsla att få vara under ytan och simma runt som en liten fisk :) Kanske inte riktigt lika smidig, men ändå!

Vi har coachat i Bålsta under tiden och idag började vi en ny kickoff-vecka med 80 ungdomar här i Uppsala. Ska bli så spännande att se vad de kommer göra i sommar!

Midsommarhelgen tillbringades i Uppsala i goda vänners lag, utomhus, med kall dryck och vid vatten. Precis som det ska vara :)  Helt galet välförtjänt och underbart! När var jag ledig tre dagar sist?!?!?! LYX! Att man dessutom lyckas pricka in att det är 30 grader och strålande sol gör inte saken sämre.
Får uppdatera mer en annan dag, dags att sova!

Inga kommentarer: