onsdag 30 juni 2010

80 nya Sommarlovsentreprenörer och sköna kvällar!

Hela gänget samlat! Dom strålar av energi, glädje, kunskap, idéer och vilja att skapa sitt egna sommarjobb! Jag är helt slut när dagarna är över, dom drar och sliter i oss men det är bara roligt och tänk om fler vuxna kunde inse hur viktigt det är att sätta ribban för dessa ungdomar NU och inte vänta på att de svagare ska sållas ut och bara de starka ska nå sina mål.
Ett exempel idag är när två tjejer blir snästa åt i telefon av en kvinna på kommunen. En av våra finansiärer är otrevlig mot dom alltså, helt utan anledning och kallar dom för "lilla vännen".

Revanch föder också motivation som tur är :)


Vi hade en mycket lyckad och rolig teambuilding i stadsparken i måndags! Behöver ni tips på övningar hur man får en grupp mer sammansvetsad eller helt enkelt hjälp med att ta fram gemensamma mål, visioner och värdegrunder finns jag och Lottie att hyra in som konsulter eller bara ringa och fråga!

"Coach Chris" klingar ganska bra :)
Föreläsning idag om varumärken, försäljning och kommunikation 
med Tommy Lindgren från ZELLOUT. 
Eventuellt gör vi ett samarbete med dom i höst :) vore skitkul!
Kvällarna som varit senaste veckan har varit helt ofattbart härliga... i måndags bjöd fina Mary på somrig middag och häng, igår tog jag en långpromenad med Henriette och pratade om livet. Ikväll styrde vi ny fotbollsmatch i Fålhagen och det är kul att så många kommer varje gång, en gammal barndomsvän dök också upp och dribblade bort oss alla :)

I söndags kväll hade vi det nästan lite för bra, måste bara slänga med en bild på det. Ni vet en sån där kväll när man nästan måste nypa sig i armen för att kolla om man drömmer? Eller säga högt för sig själv tio gånger "gud så bra vi har det!" :) En sån kväll som man inte kan köpa för pengar utan som handlar om sällskapet, musiken, enkelheten och den svenska sommaren....
Kommer aldrig glömma vår underbara kväll med grillning, Winnerbäck och härligt sällskap!
Den ska jag tänka på i höst eller vinter när jag sliter som ett djur för att få bolaget att gå runt och kanske tvingas leva på luft och kärlek! 
FYLL DAGARNA MED LIV istället för livet med dagar!

Inga kommentarer: