onsdag 16 juni 2010

Många intryck!


Min vecka körde igång redan i söndags morse då jag var med på första delen av workshopserien på skolan som handlar om kvinnligt företagande - ett EU-projekt som heter FOKUS... Inget nytt men bra för mig att kunna observera processen och en ny grupp. Kommer leda en workshop i aug och sen förhoppningsvis fler i höst. Det blev inget firande av klassikern i lördags kväll, vi tar det en annan gång eftersom vi var ganska trötta efter resan från Motala och inga andra direkt var taggade. Ibland känns Uppsala så himla trist, men min kropp uppskattade lite vila.
I måndags körde vi igång "SOMMARLOVSENTREPRENÖR" i Håbo Kommun. 16 ungdomar i Bålsta ska alltså ta fram en affärsidé och testa på att driva företag under sommaren från och med denna vecka. Jag, Lottie, Freddan och Alex körde en hel dag med teambuilding och pepp :) KUL!
Idag var vi där igen och fick lyssna på en inspirerande föreläsning med killen bakom DETTA spännande projekt! Spana in vad man kan göra i Bålsta om 5 år :)

Igår hade vi ett långt möte angående hösten och det var lite klurigt... svårt att veta vad man ska köra på och hur det ska lösas. Allt jag vet är att det kommer lösa sig och jag, Lottie och Lisa ska jobba med event på ett eller annat sätt. Vi satt hela kvällen i måndags och tog fram fler idéer och pratade ihop oss om hur vi kan jobba framöver. Det tar tid, det är tröttsamt, det går upp och ner, det är oklara besked, ovisshet och väldigt mycket jobb. Men det är HUR KUL SOM HELST!!!!!!! Vi är SÅ taggade!
På kvällen åkte vi till Stockholm och gick på Vårmingel på Handelskammaren. Det gav inte så mycket mer än några nya ansikten, koll på deras nätverk och lite kvalitetstid för oss tre att dricka vin och varva ner. När jag kom tillbaka till Uppsala bjöd Peran på jordgubbstårta och vi såg The Hangover. Älskar att ha honom som granne nu och kunna umgås mer :)
Ikväll har vi spelat brännboll (kul att vi är igång med veckoaktiviteter) :) och sen softade jag lite mer hos Per, på fredag åker han hem till Sundsvall på semester i en månad.... buhuuu!
Imorgon bitti ska jag och tjejerna ses på kontoret, ta en promenad och snacka ihop oss inför ett till möte om hösten. Håll tummarna för oss är ni snälla, jag vill så gärna få till det här på bästa sätt!!

För övrigt... jag känner mig ganska trött mentalt, förlåt för att jag inte är världens mest sociala kompis just nu. Min tid går till jobb och planering för jobb och det är där mitt fokus ligger nu. Hade ju önskat en ledig sommar men inser mer och mer att jag mår bra av att få ha fullt upp och prestera och vara med där saker och ting händer. Men samtidigt är det tråkigt att jag måste prioritera bort andra roliga saker som t.ex många vänner. Skulle vilja klona mig :)
Frida, jag har kollat Skype men missat dig senaste kvällarna, hoppas vi kan prata snart!!!!!
Hinner inte träna som jag skulle vilja heller, men det är bara att försöka ta de stunder jag får. Har ju massa energi i allafall :)
Nej nu måste jag sova, veckan är inte slut än på långa vägar. Ser fram emot nästa helg med TRE dagar ledigt :)

Inga kommentarer: