tisdag 8 juni 2010

Hjälp mig att utvecklas!

Jag har haft en heldag av "min ledarskapsprofil" i skolan då vi fick göra en utvecklingsplan för vårt eget ledarskap. Mycket intressant och det går ju att göra på så många olika sätt. Jag började med att göra två tester, Belbins teamroller och sen RAT testet. Alltid roligt att se vilka egenskaper dessa tester visar och det går ju att tolka hit och dit och ta till sig på allvar eller inte. Jag väljer att se det som komplement till min egen syn på hur jag är som person/ledare och sen all den feed back jag får från personer i min närhet. RAT testet visar mer på vilka behov man har i relationer och hur jag förändras under stress och press, det var intressant och fick mig att reflektera.

Jag jobbar aktivt med min egen profil hela tiden och behöver gräva i den ytterligare med hjälp av ER.
Det är verkligen tacksamt att få feed back och ta reda på hur jag uppfattas mm eftersom det kommer hjälpa mig framöver, inte alltid kommentarer kommer utan att man ber om det och det är svårt att gissa sig till allt. 

Så snälla, om du brukar läsa min blogg och/eller känner mig, hur skulle du beskriva mig som person???

Lämna en kommentar, nåt ord eller en mening, på detta inlägg, TACK!
(Behöver inte bara vara positivt utan har du konstruktiv kritik välkomnas det med, ta chansen och säg om du sett en sida av mig som jag kan utveckla :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle vilja att du blir lite bättre på att åka till USA.
Frida

Anonym sa...

Trångsynt. Vissa ämnen som inte tilltalar dig kan du inte se två sidor ifrån. Det är ditt sätt eller inget sätt alls, men ett mynt har två sidor genom hela livet i alla ämnen. Att kunna vara öppen för ämnen som du inte gillar, försöka läsa och förstå varför andra finner argument i ämnet det gäller. Även om det inte är något man gillar bör man vara lyhörd och visa intresse att vilja förstår. Som ledare stöter man på många vars uppfattning skijer sig både privat och professionellt och detta skall man som ledare inte tänka på när man styr och tar beslut. Detta får man inte låta komma i vägen. En bra idé är en bra idé oavsett vem det kommer ifrån och om du privat inte gillar personen eller personens beteende.

Anonym sa...

Glad
snäll
rolig
trevlig
envis
Målinriktad
ödmjuk

de va vad ja kom på nu lite snabbt...

/Freddan R

Anna sa...

Chris!
spontant när jag tänker på dig och din blogg kommer tankar som: Ser lösningar och positivt på saker, Vilja, beslutsamhet, vågar köra på det du tror på, glädjespridare, med mera.

/ Just idag är du stark ;)

Anonym sa...

Positiv, beslutsam och har viljan till förändring och utveckling. När nånting engagerar dig går du in till 110% :)

Chris sa...

Tack, uppskattar er feed back och jag tar åt mig!
Fortsätt gärna...

Märy - gammtjejklassikernrackarn sa...

Positiv, målmedveten, engagerad, driven, peppig, bra på att ge positiv feedback :)

Det du (och vi andra många med dig) kanske ska jobba på är att acceptera allt man INTE hinner med och bara göra en sak i taget och "comitta" till det.

Kram på bästaste Tjejklassiker-tjejen :)

Emma sa...

HÄRLIG BRUD!=)
Du är otroligt positiv och peppande Chris! Du är alltid så glad och jag har så roligt i ditt sällskap!=) Du är en person som gillar att ha fullt upp, både när det gäller nya spännande arbetsprojekt som roliga sportiga aktiviteter! UNDERBART!=) Du är driven, målmedveten och bra på att "se" människor och uppmuntra andra. Du tar dig för saker och ser inget hinder i det! Jag tycker du är GRYM! Du kommer gå långt...

Puss på dig! Du är världens bästa Crazy Chris kort och gott! Jag önskar att jag fick ha dig mer i mitt liv...

Kärlek i mängder från Emma - alors on danse... just ja du är en stjärna på att dansa och dessutom snygg som få! ;) check på den! sug åt dig...