tisdag 19 oktober 2010

Vad är det för dag?

Ibland hinner man inte säga godmorgon innan dagen rusat förbi.. har inte ens koll på vilken veckodag det är idag.
Tyckte nyss jag steg upp och pallrade mig ut i spöregnet och nu är dagen liksom kvällen över. Som tur är fick vi hotellfrukost i samband med ett möte idag så man vaknade till mätt och belåten. Utbildning med VDn hela dagen, trötta ögon och fullproppade hjärnor. Jag vill bara ha ett chip att stoppa in i skallen så jag kan allt jag behöver kunna NU!
Många bollar i luften är en underdrift och nu är det lite mycket på agendan denna vecka. Projektledning är precis vad mitt jobb handlar om så det känns bra att jag valde rätt utbildning.
Middag och basket igår med två trevliga killar jag inte sett på länge var en skön kontrast. En pause från jobb, jag och Lottie fick skratta åt galna minnen och tänka på annat en stund. Välbehövligt och det var längesen jag såg en bra basketmatch - tack Uppsala för en rolig uppvisning mot Solna!

Det är inte alltid lätt att bara lägga energi på de som ger energi tillbaka så inte undra på att jag är lite extra trött idag. Jag vill kunna hjälpa även de som inte ber om hjälp men ibland är man maktlös. Det gör så ont att se någon man älskar fara illa. Jag tänker på DIG så himla mycket och önskar att du söker den hjälp du verkligen behöver.  


Två personer jag tycker om fyller år idag så dom förtjänar varsin bild:
Martin och Jonas har jag känt i ungefär 5 år och det är galet hur snabbt tiden går. Den ena blev jag väldigt förtjust i på en gång och den andra charmade mig långt senare än första gången vi sågs. Haha, det är väldigt kul hur man träffar sina vänner och vilka som ganska otippat håller sig kvar.
Hur som helst, grattis killar - ni är fortfarande unga & fräscha med tanke på vad ni tar på gymmet! ;)

Imorgon blir en rolig dag, business & pleasure!  
"Have a strong mind and a soft heart"

Inga kommentarer: