torsdag 9 december 2010

Bandit Rocks!

Igår var jag, Lottie med Daniel som jobbar på MTG Radio på deras "Bandit Unsigned"-final på Nalen i Stockholm, en tävling för osignade svenska rockband. 4 band som tävlade och sen uppträdde Corroded och Raised Fist. Dom första var helt ok, men dom andra... kan det ens klassas som musik när dom skriker och det bara skär i öronen? Man känner sig som en gnällig kärring men det lät ju rent ut sagt för jävligt...
 Fast sångaren hade snygga överarmar, alltid nåt..

Inte riktigt min musiksmak, men det var kul att se produktionen och träffa lite radiofolk. Dom älskar verkligen musik och det syns! Den ena personen var inte den andra lik, väldigt skön och avslappnad stämning när dom går runt i hockeyfrilla och converse,  kontrast till hur det kanske ser ut på andra delar av MTG. Jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba med radioevent, praktiserade ju på P3 när jag var 15 och älskade det! Inte bara för att jag fick intervjua pojkband och gå på konserter.
Vi ska hjälpa till med att producera "Bandit i backen" i Uppsala som går i mars och det ser jag fram emot.
Vi försökte va så rockiga vi kunde.... vi låg ganska mycket i lä :)
När man är rockstar på nätterna får man stå sitt kast, vaknade med ont i halsen nu... inte kul :( 
Ska sticka till jobbet nu, har ett viktigt beslut att ta idag eller imorgon och sen ska vi styra upp vårt egna kundevent som vi ska köra i februari. 
Snart fredag igen, då har team 15 på Idékraft sin julfest och förra året såg vi i festkommittén ut såhär. Det var en riktigt lyckad julfest vi slog till med då!
Saknar er brudar!

Inga kommentarer: