lördag 18 december 2010

Sista helgen på Salagatan

Valde rätt dag att gå och säga god jul på gamla jobbet, det var julbord igår och AW så jag fick träffa dom flesta av mina exkollegor. Mycket trevligt! 

Måste också säga att jag är otroligt glad över att inte behöva jobba kvar på banken, jag har aldrig vantrivts där men hela tiden har jag känt att det inte är rätt för mig. Det lönar sig att söka vidare och inte nöja sig med det som är "enklast" eller bekvämast. 
Jag tror nog att jag alltid mer eller mindre kommer reflektera över om jag är på "rätt" plats, men nu är jag i allafall helt övertygad om att jag är på rätt plats för tillfället. Jag gillar mitt nya jobb så himla mycket och är stolt över att jag vägrar lyssna på dom som säger "det är ju i allafall ett jobb". Ett jobb är ett jobb visst, men ett liv är också ett liv och inte flera liv, och då vill jag lägga min arbetstid på nåt som är kul. Tänk va härligt att få bli gammal och se tillbaka på allt roligt man gjort  och känna att man levt som man önskat. Varje sekund kan väl inte vara den roligaste nånsin såklart men i det stora hela,  gå för allt som får dig att dra på mungiporna! Ha kul så blir det kulor till slut :)



Igår när jag kom hem slog jag på "This is it" med Michael Jackson. Det tar ungefär 3sek för mig att LE när jag hör hans musik. Den kommer för alltid vara förknippad med glädje för mig!
Så otroligt sorgligt att han inte fick bli äldre än han blev och fortsätta ge oss underbar musik och sin utsålda turné... Har du inte sett This is it så gör det!

Flytten ja... jag håller på för fullt och i torsdags hade jag tre änglar, eller snarare ett SWOT-team som hjälpte mig i snöstormen! Jag sa att det är tur att man inte har tjejkompisar som är rädda för att hugga i med hårdhandskarna. TACK för all hjälp, Anna, Lottie & Henriette!!!
Gabriel hejade på och hjälpte oss :)

När vi var klara satte sig jag och Henriette i soffan och njöt av vin, vit choklad och varandra :)
Hon bor hos mig ett tag nu och det är kul att ha en sambo!
Gamla lägenheten ser ut som en knarkarkvart nu med lampor på golvet och saker överallt, men förhoppningsvis flyttar jag resten idag. Det har snöat galet mycket så jag vill bara ut och åka skidor!!!!
Just ja, Frida är hemma från USA nu - hon och Gino är klara med skolan, STORT GRATTIS!
Jävlar vad ni har pluggat och gjort det bra!

Inga kommentarer: