torsdag 23 december 2010

CHRIStmasTIME!

Ett nytt hem fullt av påsar, prylar, lådor, kläder och skor men nästan inga möbler. Allt huller om buller i en enda röra skapar kaos i hela mig, jag hatar att inte veta var saker är, men ändå är det viktigt att inte stressa upp sig. 
Jag påminner mig själv att var sak har sin tid och nu måste jag vara glad över att ha en egen lägenhet och det är jag ju. 
Tänk att jag köpt den här, jag äger ju faktiskt mitt stökiga golv och mitt kaos :)
Jag försöker varva ner nu efter intensiva dagar med jobb i Stockholm, Örebro och Uppsala. Det har varit många spännande möten och jag kan inte annat än säga att 2011 kommer bli ett roligt jobbår! För jobba kommer jag göra, har satt några egna mål som jag vill uppnå när det gäller min arbetssituation och det är bara att köra. Full fart framåt!

Som tur är har jag min supersambo nån vecka till - Henriette förgyller verkligen mina stunder i kaoset nu!  Ikväll kom hon med en present i form av ett duschdraperi, ja ni hör ju hur välinrett mitt hem är. Stolar och bord kör jag inte heller med, här är det soffan och golvet som gäller!
Nu sitter vi i soffan, lyssnar på skön musik och ögonshoppar lite!
Tidigare ikväll åt jag middag på Katalin med Lotta, Mary och Bella. Jättetrevligt och dom hade en tjej som spelade gitarr och sjöng för oss där. Stämningsfullt.

Imorgon kl.11 åker jag upp till Sundsvall. Har inte varit där sen pappa fyllde 60 den 9 oktober och sen i våras har det bara blivit korta visiter då jag knappt hunnit säga hej till alla nära och kära.
Det blir en annorlunda jul i år, men min familj är ju annorlunda så det är inget konstigt med det. Det känns väldigt skönt att alla gör som dom vill och att det inte finns några krav på att man ska åka land och rike runt på julafton för att hinna säga god jul till alla. Softa tänker jag göra!
Jag, Freddie och Nina är ensamma hemma i huset och jag kommer förflytta mig mellan bastun, soffan framför brasan och sen köket :)
Jag tycker verkligen synd om alla som stressar inför julen. 
Tagga ner, ta hand om dom du står nära och kramas mycket i kylan är väl det julen går ut på?!


Inga kommentarer: