fredag 3 augusti 2007

Min Frida är äntligen smittad


www.bloggsmittad.blogspot.com

Frida är en av mina absolut bästa vänner. Vi träffades på ett flyg i USA för sju år sedan och har sedan dess setts mer i USA än i Sverige. Vi delade samma dröm från första stund - att en dag flytta till USA. Jag har hela tiden vetat att vi en dag skulle hamna där men hade inte kunnat tro att det skulle bli så bra som det faktiskt blev.

16 juni 2006 åkte vi för första gången till Santa Monica, L.A. och hade världens bästa sommar.

Jag beundrar dig så otroligt mycket Frida, du är fokuserad och otroligt målinriktad och det syns på dig att du inte är rädd för att ge 200%. Inom några år äger du inom musikindustrin i USA, har roliga modelljobb, du har säkert ett flott hus med din man, en snygg Mustang cab och en låååååååååång meritlista. Jag menar, vem ska stoppa dig?

Snart kommer jag tillbaka och håller dig sällskap på Starbucks, Coldstone, vid poolen, på skolan, på 3rd Street, på ELEMENT, på stranden och på den läskiga bussen!
Jag har så många roliga och galna minnen med dig att jag inte kan annat än skratta och bli glad av dem alla. Tänk när vi är pensionärer och berättar allt för våra barnbarn!

Lycka till med bloggen nu, lägg upp lite bilder från paradiset vettja! (kan lära dig inställningar sen,hehe)
Puss från din roomie

Inga kommentarer: