lördag 4 augusti 2007

Vill ha musslor

Varför står det inte en panna med paella på min spis just nu? Det hade varit mumsigt att få sätta sig och äta det såhär på eftermiddagen.
Men istället blir det nog lite yoghurt, en kopp te och en macka.
Jag har nyss vaknat och känner mig rätt groggy efter jobbet inatt. Det gick hur som helst mycket bra, jag och William satt och tittade på Dexter bland annat. En bra serie som funkar perfa att se på jobbet mitt i natten. Jag tog 11 samtal mellan kl. 00-07 varav 9 var från fulla männsikor som tappat kortet sitt. Stackarna. Minns speciellt en kvinna som öppnade samtalet såhär:
-Ja hej, nu kom min man hem här, stupfull, och han har tappat sitt VISA kort....SUCK.
Henne tyckte jag extra synd om för hon lät så uppgiven på rösten. Som att just det faktum att mannen tappat sitt kort fick bägaren att rinna över... Jag undrar så vad hon sa till sin man när hon la på luren.

Idag (det som är kvar av dagen) ska jag nog plocka lite här hemma och sen blir det förhoppningsvis middag hos Sanna och Oskar.

Är det någon som vill köpa en stationär Compaq-dator som funkar för ca 1000spänn så hojta till!

Jag vill fortfarande ha paella!

1 kommentar:

Josefin sa...

Hahaha...paella...du e rolig :)Två nätter gjorda nu va? Hoppas du ligger å sussar sött nu...Själv halvsitter jag i sängen lite halvbakis, huga. Hälsa William, puss å kram!