måndag 6 augusti 2007

Varm tisdag


Fick mig en skön stund nyss med god frukost och bra bok!

Vaknade för 2h sen och skyndade mig till cykelverkstaden för att få min punktering lagad. Det går en aning snabbare att cykla än att gå i den här stan så det ska bli skönt att få tillbaka den.
Igår kväll tog jag och Naja en riktigt skön promenad i skogen och sedan bjöd hon mig på middag hemma hos henne. Gott och jättetrevligt, det blir inte så ofta vi hinner ses och sitta ner i lugn och ro. Kul att vi hann det igår! Kommer sakna henne när jag åker igen..

Natten gick smidigt, jag och William såg klart första säsongen av "Dexter", se den serien!!! Riktigt bra, spännande och lagom många avsnitt. Men man kan inte sluta se förrän man vet hur det slutar så se till att du har tid när du börjar se! Jossan, jag vet ju att du brukar vara duktig på att fastna i serier,hehe.

Jag vill inget hellre än att lägga mig ute i solen och försöka bli lite brun, det är 28 grader hett och min solbränna är numera non-existing! Men icke sa nicke, jag behöver göra lite nytta här inne och om två veckor får jag sola varje dag om jag vill! Ska möta upp Naja senare igen för middag på nån nation, tror det blir Orvars. Sen är det dags för sista natten på jobbet, skönt. Åker till Stockholm imorrn när jag vaknat för att spana in Johanna's och Lars nya lägenhet på söder och förhoppningsvis köra ett träningspass på SATS. Kul!

Så ja, dags att sätta igång med nåt vettigt. Fundera ut var jag ska ha alla mina prylar kanske...? Detta ständiga problem, jag har varit rätt less på det länge nu!

Inga kommentarer: