torsdag 2 augusti 2007

S'Okay

Hur kan man ens orka sätta sig vid datorn när man kommer hem efter en arbetsdag på drygt 10 timmar framför datorn? Jag orkar inte tänka på hur jag orkar, jag bara gör det. Antagligen för att jag inte orkar så mycket annat. Mamma och Per kom förbi igår kväll på picknick i mitt kök. Det blev en mycket trevlig stund med god plock-mat och vin. Såg nu att de lämnade kvar bib:en så då har jag lite vin kvar. Kan i och för sig inte dricka det i helgen då jag jobbar natt, men jag har det tills nästa vecka. Lyx!

Mamma och Per är så snälla. Dom kör runt och flyttar grejer, hjälper till, handlar, fixar och ställer upp hela tiden. Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa dom i framtiden när jag nån gång har mina egna saker på ett och samma ställe. Just nu är jag minst sagt utspridd. Men det är ok säger dem till mig. Tack ska ni ha söta föräldrar!

Om tre veckor ska jag vara tillbaka i Kalifornien. Kul! Men det innebär att jag måste planera tiden fram tills dess nu. Nån som har lite extra plats i nåt förråd och vill fylla det kan ju säga till mig.
I tisdags kom, förutom Eddie, även min storebror med familj på besök. Vi hade en mysig stund ute i solen och lille Oliver fick springa av sig och skrika lite mellan husen. Att en ettåring kan ha så mycket energi är svårt att förstå. Glad och positiv liten rackare och så himla söt!
Det blir inte så ofta jag träffar Fredrik, Jenny och Oliver så det var jättekul att de hann stanna till på vägen hem till Sundsvall.Senare på kvällen bjöd Eddie ut mig på en liten middags-dejt. Vi gick på Il Gusto och åt kalvytterfilé och drack gott vin. Skön avslutning på en annars väldigt jobbig dag. Men jag tyckte att Eddie ordnade upp den rätt bra till slut och han ska inte bara få skäll och gnäll mer, utan även lite credd kan jag allt bjuda på. Jag ser potential i allafall, vilket är viktigast! Näst viktigast är nog mitt tålamod som annars inte existerar men som på senare tid fått sig en rejäl utmaning. Mest credd till mig alltså. Jag har blivit....tålamodigare.....(????)

Inga kommentarer: