fredag 14 december 2007

Längtar till semester nu

Jag har suttit rakt upp och ner i soffan i två timmar nu och inte gjort ett piss. Tror att jag är tröttare än jag vill erkänna efter skolan, det har trots allt varit fullt schema sen i augusti.

Jag tittade på bilder från när jag och Eddie senast var på riktig solsemester senast och det var nästan tre år sen nu. Snacka om att tiden går fort fram!

Älskling, jag hoppas att vi åker tillbaka till Thailand nån gång i framtiden för det var verkligen härligt. Kommer du ihåg den här stranden på den lilla ön dit vi gick och var helt ensamma? Och det fina hotellet som låg mitt emot med sån där pool där vattnet ser ut att gå ihop med horisonten....

Jag ser verkligen framemot Tahiti och igår köpte jag en liten rolig grej som jag och Eddie ska vara duktiga och använda på semestern...för vi ska minsann inte bara lata oss :-) Ni får höra om det sen för det är en överraskning till Eddie.

Hoppas ni haft en bra fredag alla mina älskade vänner och jag skickar en extra stor kram till min mamma som är trött och sliten nu. Snart är det jul =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ser verkligen härligt ut Chris...är såååå avis på att du ska till paradiset ;) TÄNK om vi ALLA kunde åka till Thailand eller något annat paradis TILLSAMMANS, helt sjukt ju! Snart ses vi iaf, i ett annat paradis. PUSS