torsdag 6 december 2007

På scen imorrn

Nu ska jag plocka fram lite representabla kläder som man måste dra på sig imorgon när jag ska ha en presentation i skolan (min marketing klass) och vår lärare vill ha det proffsigt. I like! Men då funkar det inte riktigt att komma lunkandes i sneakers och luftiga jeans =) Jag kan säga som så att om lilla Chris får ett jobb i framtiden där det är klädkod "business" så kan jag ju börja leta efter en ny garderob med det samma..för mina kläder går i pastell och med betoning på b e k v ä m t. Okej då, kanske inte alla mina skor då, men nästan....! Men, jag ska ju ha mitt egna gym så jag kommer få springa runt i coola träningskläder och sköna skor så nu ska vi inte oroa oss för det! =) Hoppas ni alla har det bra där hemma, julstressa inte för mycket bara! Josse och Sara det verkar som ni kommit in på skolan så jag säger väl GRATTIS till er, sötisar. Vi ses om knappt två månader!!!!

2 kommentarer:

Josefin sa...

Haha. Nej det är sant. Tom är jag inte. Just nu är jag faktiskt fylld med en chokladboll, 09.37 på morgonen :) Grattis till höga poängen på gym-planen! Det är ju i stort sett en garanti för att det skulle funka :) Ska bli spännande att få se den, och precis som Josse sa: Vi är på!!!! Fetpå så att säga :) Kramen!

Anonym sa...

WEEEEE...ja, nu är vi ÄNTLIGEN inne, har suttit och letat intressanta kurser, sång, dans och spanska blir det nog =) men fattas fortf 1 unit..pusspuss ses snart