tisdag 18 augusti 2009

Another shade of grey

Idag var det en krävande dag på "jobbet", kanske en grå dag överlag eftersom det regnat hela eftermiddagen. Dagen på UNT visade oss i gruppen vikten av tydlig kommunikation och som tur var slutade den med ny motivation och alla frågetecken rätades mer eller mindre ut. Det är tufft där ute, i verkligheten! :)
You work hard, you play hard!
Åt god tacomiddag hos Lotta med Per & Bella, men sen var alla för trötta för att styra upp en film och på tv var det inget vi ville se heller.... Jag har kollat på SYTYCD nu och juryn grinade som tusan till ett otroligt fint nummer, tänk att dans kan vara så vackert och känsloframkallande. Och hur mycket man kan säga med kroppsspråk och inte med ord. Ibland är ord överflödiga, gester kan betyda så mycket mer. Jag tycker dessa dansare är proffs på att uttrycka känslor, önskar ibland att man kunde prata i form av en dans :) Skulle nog se väldigt roligt ut om inte annat! Shane Sparks gör grymma hiphopnummer för övrigt, hans koreografier är såååååå coola. Och Ellen Degenerees satt i juryn och kvinnan har ju humor helt klart! :)

1 kommentar:

Märy sa...

You can do it!

Först Tjejmilen och sen Lidingöloppet - nemas problemas =)

Många kramar från den otränade, flåsande Märy i Norr (Bellmanstafetten 5km lörd 5/9 och sprungit kanske 2ggr på 1 månad..eh..)