tisdag 11 augusti 2009

Road Trip & Madonna!

I fredags förmiddag satte sig jag, Lotta och Malin (i klassen) i en svettig liten bil och körde mot Götet. Det var så fruktansvärt varmt att jag tror knappast jag kommer klaga på värme igen... Vi fick stanna varannan timme för att torka svett och dricka nåt. Puh! Klockan 18 var vi framme i Göteborg, en härlig sommarkväll och vi hittade hem till David där vi skulle bo. Det blev en god middag hemma hos honom och sen dök Gino och Diego upp för några öl. Kvällen slutade på Linnéterassen där vi tog en drink och satt och snackade med några fler av Ginos kompisar. Kul!
På lördagen gick jag och Lotta på stan en sväng och sen dök den här liraren upp - Peter, som jag lärde känna första terminen i USA. Jordens gladaste och härligaste kille! Vi åkte till Smithen och badade och solade på klipporna, himla härligt även om det var maneter i vattnet som brände ont på både Gino och Peter. Jag klarade mig men det blev inte mer än ett dopp!
Jag fick äntligen träffa Ginos familj som jag hört så mycket om och som det känns som att jag redan känner. Var tvungen att säga det till hans gulliga föräldrar, att dom känns som familj trots att vi inte setts förrut :) Så himla söta dom var, hans mamma fixade god middag och vin till mig, Gino och Peter och vi satt i deras kök och pratade. Många USA-minnen såklart =) Sen var det dags att dra hem och ladda för.... MADONNA KONSERTEN!
Jag och Lotta mötte upp Naja och hennes kompisar utanför Ullevi och när vi kom in på arenan kändes det så jäkla häftigt. Längesen jag var på konsert nu och jag har ju aldrig varit på konsert på Ullevi som helt klart är den mäktigaste konsertplatsen i Sverige. Hon kom ut i hög hatt och sexiga underkläder, en morsa på 51 år, sittandes i en kungatron... :) haha, så jäkla ball brud! Jag tyckte hon var snygg som bara den på scenen, säga vad man vill om hennes deffade kropp, och hon sjöng så mycket mer än förväntat och hon sjöng BRA! Hennes nya album är jättebra och låtarna var det bra drag i under 2 timmar, bäst var nog ändå Like A Prayer! Efter konserten var vi rätt möra i ben och rygg men gick ändå till Avenyn och mötte upp Isabella, Gino och Peter på Nivå. Lite mera fest och dans men sen satt vi mest och snackade, jag har ju saknat de där killarna så otroligt mycket att det kändes så värt att få sitta och prata och umgås. Ett besök på McD innan vi hoppade in i taxin hem blev det. I söndags tog vi vägen via Frölunda Torg för lunch med killarna och herregud va vi skrattade... hamnade på en Indisk restaurang som kanske inte var i trendigaste laget, men så är det väl i Frölunda ;) Kul hade vi i allafall och jag är så glad att jag var nere den här helgen och för att Peter kom från Halmstad och hängde med oss. Superskoj! Gino drar tillbaka till L.A. (fusk!!!!) om en månad och får jag som jag vill hinner vi ses en gång till, annars kanske jag måste åka och hälsa på honom och Frida där... ;) På tal om det, igår fick jag världens bästa telefonsamtal. Frida är i Sverige, om så bara för en liten stund :) Wiiiiieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: