söndag 23 augusti 2009

Häftigt kräftigt!

Partymyran kom och förgyllde min lördagkväll som bara hon kan! :) Fia, min solstråle i alla väder! Fint folk kommer ju alltid sent...så vi dök ju upp sist till Andreas där kräftskivan redan var igång. Hattar på! Snaps i glasen! Mycket trevligt uppstyrt!
Andreas är som vanligt kungen av köket och hade fixat mumsiga ostpajer till alla!
Bubbel och snaps!
Gänget, minus Lotta och Billy om dök upp senare. Det sjöngs och skålades friskt!
Kräftorna smakade mums men jag åt mest räkor
Kristoffer sprang och hämtade en baguette :)
Hanna ser rött!
Är dom SMÅ får man ta TVÅ!
The claw!!
Andreas hade fått i sig några snaps :)
Alla glada!
Bubblet korkades upp och vi firade att även Andreas köpt en ny lägenhet, nyprod precis som Per med inflyttning om ett år. Kommer bli helt perfekt, många middagar är redan bokade där!!
Fia kom ut ur garderoben...
Jag och Maria var tvunga att dansa med rödvinet, som tydligen hamnade på golvet... och tapeten...
I morse väcktes jag och Fia av en ljuvlig stämma, en ovanligt morgonpigg sak :) kl.0830, fast han lurades att klockan var 12 så vi flög upp först...liiiite ont i huvudet och man kanske inte luktade hallon direkt...haha...men en frukost och dusch senare var vi fräscha! Tog en powerwalk och sen lite flams hemma som vanligt med den här myran:
♥ Vi mötte upp Martin & co: på stan och käkade välbehövligt snusk...
...och Martin budade på en bil samtidigt. Audi S4 V8 kan bli hans om han får som han vill :)
Fia fick rycka in och jobba lite, som vanligt!
Sen mötte vi Lottie som var på Coldplay igår och det var tydligen magiskt vilket jag kan tänka mig, många bra låtar. Hade gärna varit där men kände inte att jag hade råd denna gång. Synd att konserter blivit så dyra. Men gamla ihärdiga tonårsidolerna kostar ju inte så mycket, så den 4 december är det reunion igen, jag, Fia och Tess ska gå på BSB :) Fias födelsedagspresent från oss... Skulle åkt till Oslo egentligen men nu kommer dom inte dit så då får Tessan komma till oss!

Inga kommentarer: