lördag 22 augusti 2009

På Lappis och i Uppis!

Det har varit en kämpig vecka med projektet. Vi har suttit i ett litet rum och skrivit på projektplanen heeeela veckan alla dagar hela dagarna... sex stycken viljor som ska fram och alla ska godkänna allt... puh! Grupparbeten är en utmaning och man lär sig något varje dag genom att arbeta med människor och inte bara för människor :) Roligt men klurigt! Det var skönt att ta helg igår och nu ska jag inte tänka så mycket på projektet i helgen...
För att få lite ny energi och hinna träffa Katta innan hon åker hem till L.A. åkte jag till Sthlm i tors. Först mötte jag upp Jossan på SATS Fridhemsplan och vi körde en dansaerobics som var riktigt dansig, lite breakdance-inspirerad koreografi och det gällde att ha koll på fötterna där :) Känns att det var ett tag sen man dansade mycket. Men skoj skoj och mera sånt :) Tack Jossan för att du fixade!
När vi kom hem till "Lappis" var maten klar, Saras goda pajer, och vi hade planeringsmöte kan man säga :) haha, alla drog upp kalendrarna för det började droppa in roliga saker att planera in framöver... livet blir sällan tråkigt med sånna här vänner det är en sak som är säker :) Tyvärr missar jag första grejen, Jossans sportfest med hinderbana och party :/ men man kan ju inte vara med på allt, som min mamma lärt mig säga....
Josse och Fia
Vi lekte ALIAS och snacka om att man blir knäpp av det spelet... jag och Fia hade iaf teamwork :)
Madde & My
Sara blev så till sig att hon slet av sig bikinin, haha... Sara: "ett annat ord för mig" Josse: "Duuuuuuuuuuu"
Katta: "En brun person... eller han kanske inte är brun längre" (Rätt svar: Bamse)
TACK finaste ni för en jättemysig kväll, mera sånt! Det är så skönt när vi bara är... och ändå bara skrattar hela tiden... :) Josse Im so happy for you kärlek är bäst!! Jossan, hoppas du hittar en biljett till ikväll, Katta trevlig resa till L.A., Sara lycka till med jobbsökandet jag håller ögonen öppna, My vi laddar för söndag!!!Madde, jag spanar efter outfit redan nu! Kerra åk hårt eller åk hem ikväll! :) Igår efter UNT mötte jag upp fina Henriette som fixade mitt hår, det var på tiden kan man säga, hon är ju alltid så gulliga snygga hot mama :)
Vi drog till Flurran och käkade hamburgare och sen släppte hon av mig på Tilltugg där jag mötte upp Martin & co: för en öl. Snackade med en mycket trevlig amerikan där, la ut lite krokar :) han bor i Sverige med sin tjej men dom ska kanske flytta till Florida snart och vem vet han kanske har ett hus över? Jonas "Hunden" kom förbi med kräfthatten på, vi drog ner till BJ senare där även Magnus, Per och Therese var igång... haha, det är roligt att man inte alltid är ostabil själv... det är kul att få mobbas lite :) Jag kunde även konstatera att jag är ca 6 år äldre än medelåldern på BJ i allafall på fredagar.. gsus, det var ju BARN där inne, såg jag ut sådär när jag var 20 kan man undra? Fann mitt fem i 3 ragg till slut och lämnade stället...haha...det är ju så värt att gå ut nykter när man vaknar dagen efter och mår som en prinsessa!!!
Henriette fotade frillan, inget nytt direkt! Ikväll är det kräftskiva hos Andreas med bästa Uppsalafolket (minus Peran) och bästa Fia kommer och gästspelar :) Mums vad jag ska äta gott!!!!

3 kommentarer:

Josefin sa...

Så fin du är min vän!

Var så roligt att träna med dig och mysa med alla på Lappis! Mer sånt :)

Säg till när du vill träna, anytime! Och festa såklart ;)

Massa kärlek till dig!

Josie1 sa...

Sötis det var jättekul att du lyckades dra ihop det här, härligt initiativ. Vi ses snart igen älskade vän

pusss

My sa...

Haha, Lappis och Uppis... Du glömde att skriva om en Brandis i en Snickis =)

Kraam