fredag 20 juni 2008

Glad midsommar!

Jag har 3h kvar att jobba och sen ska jag hem och lägga mig i sängen och titta på "Garden State" som jag haft hemma hur länge som helst men inte hunnit titta på. Den ska tydligen vara riktigt bra men Simon sa att det var synd att jag inte har någon att kramas med för det är en kramfilm. Saknar att ha mysig filmstund med någon faktiskt. Kanske därför jag aldrig har det själv, för att det är rätt värdelöst.
Hur som helst så har dagen gått bra här på jobbet, inte så mycket att göra när alla kunder förhoppningsvis dansar runt stången eller dricker snaps och äter gott. När jag blir stor och skaffar familj så ska jag införa traditioner i min släkt, något jag ibland saknar men samtidigt vet jag inte hur det skulle gå till i dagsläget. Jag har aldrig riktigt haft midsommarfirande på ett och samma sätt flera år i rad utan det har alltid varit på olika håll och med olika delar av släkten. Det har varit väldigt mysigt och roligt men i framtiden vill jag ha långbord, sånghäften och släkt på ett och samma ställe flera år i rad! Det blir nog ett litet "mission" med tanke på storleken på min släkt men det ska nog gå!
Hoppas att ni alla älskade vänner har en jättehärlig midsommar och att solen lyser på er hela helgen.
Igår innan konserten var jag först på lunch med Lukas och Marie som jobbar på Fridhemsplan. Jag fick se hur det är på kontoret och vad de sysslar med där vilket var roligt, deras chef försökte locka över mig men än så länge är jag inte sugen på det.
Sedan promenerade jag därifrån ner till Sveavägen och vid Handelshögskolan jobbar ju Johanna på Deloitte och där kan vi snacka om generöst företag! Deras bistro var som att komma in på ett fik. Här snackar vi kaffe latte i stil med Starbucks =)
Vi satt på deras innegård och pratade en stund, hon har jobbat så otroligt hårt senaste tiden och är verkligen förtjänst av en härlig semester i Brasilien dit hon och Lars ska på bröllop.
Vi ses lite för sällan, jag saknar att träna med Johanna, men kanske kan vi planera in nåt kul fram över. Hon kommer ju upp på min 25-årsa fest också. Då äre party!

Inga kommentarer: