tisdag 3 juni 2008

Nästan nattjobb!

Kom hem från jobbet nyss...skönt med omväxling men ändå segt att sitta där till sena timmen. Mr Stenport ringde och höll mig sällskap på vägen hem, trevligt. Han hade varit på landet i helgen och kört båt, vattenskidor och mc. Jag och Fia funderade ett tag på att hälsa på men sen kom vi på att vi saknar bil. Det sket sig alltså. Imorse klev jag upp och gick till gymmet. M Å S T E komma igång med mera träning nu jag är alldeles för lat eller jag prioriterar inte som jag borde. Ska verkligen ta mig i kragen nu. Eftersom det redan är Beach 2008 får jag nog satsa på Beach 2009. Tiden går ju ändå så jäkla fort...förstår inte riktigt vart maj tog vägen? Inte fasen tränade jag så mycket som jag ville i allafall. Jobbade desto mer tydligen.. Snart kommer delar av Familjen hem till Sverige en liten stund. Det ska bli så kul att träffa er och höra mer om alla hyss ni hittat på sen jag flyttade ifrån er. Det känns konstigt att inte prata och se er varje dag, men jag känner mig ändå nära er alla och så fort ni lägger upp bilder eller skriver om vad ni gör så blir jag så glad inom mig. Önskar jag vore där, och här, på samma gång. Tänker ofta på USA. Väldigt ofta. Värmen fortsätter och imorrn börjar jag också kl.13 så det blir ett besök på gymmet då med fastän jag kanske borde ta en springtur i solen. Men då blir det aldrig av att jag gymmar så jag måste faktiskt.
Några nyheter hemifrån Sundsvall som är värda att nämna:
  • Min farfar har köpt lägenhet i Korsta! Han ringde och var så stolt och glad =)
  • Min kusin Mattias är uttagen i landskapslaget i fotboll och får åka på läger i sommar, du är GRYM kusin!
  • Min lillebror Jermias slog sin storebrors skolrekord på 60m förra veckan. Jag har två småbrorsor som springer otroligt snabbt och det skrämmer mig lite.. tänk om vi skulle tävla...? (kanske borde träna löpning framöver...)
  • Min bästa kompis (ja, Fia's!) lillebror Kalle fyller 18 år idag och jag kan faktiskt inte fatta att han är vuxen. Minns det som igår när han kom in och störde oss när vi dansade framför spegeln på toaletten på Lastbåtsvägen, haha! GRATTIS!
  • "Zäta" kan bli Stanley Cup mästare om några timmar vilket betyder att bucklan kommer få besöka Sundsvall, once again! Mäktigt!
Nu blir det ett avsnitt Entourage innan jag somnar... Tomt i sängen nu sen Fia åkt, vi hade det så mysigt hela helgen. *sakna* Godnatt!

Inga kommentarer: