torsdag 10 juli 2008

Bra inköp!

Mötte upp Sanna en kortis på stan för att kolla en grej till min fest. Sen på vägen hem insåg jag att jag inte kan gå runt med mina trasiga iPod hörlurar längre. Så mycket som jag lyssnar på musik vareviga dag ska jag väl ändå ha bra ljud i öronen?!
Så nu slog till på ett par nya DENON hörlurar som verkar riktigt bra. Har alltid varit skeptisk till lurar som man stoppar in i öronen och trott att de skadar hörseln men efter försäkran från försäljaren att det bara är skadligt om jag har väldigt hög volym så kände jag att det får bli dessa!
Handlade dom på HiFi Klubben där dom även har det som jag tänkte önska mig i 25-års present - en stereo!
Nu när jag inte längre har en pojkvän som är ljudnörd och kan allt om sånt här får jag ju försöka lära mig själv mer och mer, jag visste ju i allafall vart jag skulle gå för bäst utbud, och jag fick en bra lektion och instruktion av säljaren och tror att jag hittade det som vore bäst för mig och mitt lilla hem. Så mamma och pappa kommer nog få en önskelista snart =)


Nu ska jag dricka min nya antioxidant-juice och titta på filmen som jag inte hann se tidigare.
Var även förbi apoteket - mitt andra hem - och inhandlade mer piller. Måste ringa doktorn imorgon och fråga hur länge man kan knapra regelbundet. Har ju som sagt snart tömt burken med 100st som skulle räcka i fem år enligt läkaren jag var till... =)

1 kommentar:

Josie1 sa...

Lilla vän du är duktig som vilar, hoppas du kryar på dig snabbt för det suger att inte kunna göra nånting. Snart 25 och fest, jag längtar hihi

puss