onsdag 24 november 2010

Konferens & event-onsdag!

Imorse kl.06 kom Andreas och hämtade upp mig och Lottie i snöstormen. Stopp på E4an vid Knivsta... vi trodde inte vi skulle komma fram till Norrköping innan kl.10 men det hann vi. Konferens med resten av företaget och det var en givande dag. Inte det lättaste att föra ihop ett gäng som jobbat tillsammans länge och i ett företag som funnits 19år med mig och Lottie, som började för 1,5mån sen och vill införa nya rutiner, jobba på vårt sätt och mer i linje med UNT och som dessutom kommer in med en massa nya projekt och eventkoncept. En utmaning för vår VD och en utmaning för oss.
Vi är så otroligt taggade på jobbet, energinivån är i taket, det är så jäkla roligt och inspirerande! och att sitta i en bil 6h med Andreas idag gjorde bara att vi fick ännu mer energi, motivation och en del supercoaching. Jag älskar att lära mig saker! Det är jag tacksam för. Att kunna utvecklas och känna att varje dag medför något nytt är en härlig känsla :) Man lär så länge man leker, brukar jag säga och det stämmer. Jag ska leka mer nästa år. Jag har varit ganska allvarlig 2010 och nu är jag på väg att våga leva ut lite fler knasiga idéer. Och jag kanske borde utmana några av er!
Men en sak är säker - jag ska hitta mitt eget framgångsrecept om det så kommer ta ett tag, för jag tänker inte bete mig hur som helst för att nå dit jag vill. Jag är helt säker på att jag kommer att lyckas nå mina karriärmål (som inte är helt uttalade än) utan att köra över andra eller bli en som ser samarbeten som hot istället för tillgångar. Jag vägrar bli en maktkåt bitch, hur kul kan det va och hur bra skulle jag passa som det?! haha..ja men ni fattar.

Efter konferensen åkte vi hem i snöovädret, såg två bilar köra rakt ner i diket på motorvägen så det var inte så kul att sitta i en bil men ville ju åka hem till UNTs kundevent med "Blomsterlandet" där vi tillverkade snygga julblommor/grupper eller vad det nu heter....
Brudar och blommor!
Andreas döpte sin kreation till Den japanska vinterträdgården... hahaha, vi har skrattat så mycket åt den mannen idag att jag måste dubbelkolla imorgon om allt han berättade stämmer :) Det är ju för härligt med människor som delar med sig av allt kul dom är med om. Då känns det nästan som man upplever det själv! Och Andreas, jag & Lottie har satt upp ett nytt mål för närmsta framtiden och det handlar inte om jobb. Jag försöker ju göra några saker varje år som jag antingen är lite rädd för att göra eller som bara är lite galna och nåt jag inte gjort förrut. Det här är en sån grej och jag lovar att om Andreas har ett finger med i spelet så kommer det bli av. Håll utkik :)

Jag gick lös och pimpade en rosa julstjärna med an massa silver-bling-bling, döpte den till "Rock star" och sen kom jag på att jag inte hade nån adventsljusstake så jag gjorde en ikväll!
Snyggt va!? Observera kronan i julstjärnan, jag gillar den! :)
Kan kanske se ut som vi var på gruppterapi ikväll, men det var ett jättebra event som vi eventuellt ska utveckla lite!

Just ja, jag betalade handpenningen på lägenheten idag, det dyraste jag nånsin köpt i SEK men inte känns det så hemskt när man bara klickar på datorn :) Inflytt om 3 veckor, yeahhhhhh!

Innan jag somnar måste jag ju fortsätta lite på min "sprida-energi-grej" och säga att NI ger mig energi, ni som skickat kommentarer till mig idag. Väldigt fint, det värmer och det är kul att veta att mina ord uppskattas eftersom jag egentligen skriver för min egen del och inte ens vet vilka som läser här. Men  det skiter jag i för det är roligt att påminna mig själv om hur bra jag har det just nu, mycket tack vare att jag sett möjligheter och trott på dom det senaste halvåret. Fick nyss ett skönt sms som jag vill dela med mig av:
"En sjöman ber inte om vind, han lär sig segla"



Inga kommentarer: