lördag 20 november 2010

Lotta & Billy flyttar imorgon!

Jag är så himla glad för Lottas skull.. hon har träffat fina Peter, de ska bygga ett superfint hus och nu flyttar hon till honom i Stockholm under tiden. Men det är ändå lite sorgligt och jag kommer sakna dom massor!!!
Hennes fina lägenhet mitt i stan har varit ett ställe där vi haft massor av roliga dagar och kvällar. Jag har kunnat krypa upp i hennes soffa och skratta, gråta, prata, sjunga, äta, dricka och umgås med mina bästa vänner sedan första dagen jag kom hem från USA. Det betyder allt för mig!
Lotta la in en fin heltäckningsmatta i sovrummet när hon flyttade in och hon har hållit den fin och ren :) Hon renoverade badrummet efter några knasiga vändor med snickare i vintras och hon har haft en lös tröskel i köket där man fastnat med strumporna många ggr :) och hennes sprutande kran i köket kommer jag inte sakna.
Vi har haft grillfester, glöggfest, martinifest, schlagerfest, sommarfest, födelsedagsfest, Valborgsfest, spelkvällar, filmkvällar, mat- och vinkvällar, tjejkvällar, myskvällar, förfester, efterfester... ja allt som går att skåla för har vi firat på Palazza Esplanada som det kallades :)
Många minnen alltså!
Känns konstigt att Lotta och Billy flyttar från stan men nästa sommar får de sitt fina hus i Gamla Uppsala och tills dess ses vi ju varje dag på jobbet :)
Ikväll har vi hjälpt Lotta packa lite, ätit sushi och sett på Idol. Skönt med en lugn kväll efter ännu en intensiv vecka. Imorgon bitti flyr jag stan ett dygn... skog, sjö, vänner och öppen brasa! LYX!!!

Inga kommentarer: