torsdag 18 november 2010

Lägenhet - check!!!!

Världens bästa kollega slängde över en lapp till mig idag när vi satt och jobbade som fick mig att LE! Lottie, du är helt fantastisk på att sprida glädje!

Jag tror inte riktigt jag förstått det än men JAG HAR KÖPT EN LÄGENHET!
Det här är stort för mig, det är inte bara ett nytt boende... det är på nåt sätt ett bevis på att jag landar mer och mer... saker faller på plats.... jag blir tryggare....mår bättre... är inte lika rastlös som för några år sedan... jag trivs i Uppsala och jag planerar att stanna här åtminstone mer än för en stund :)

Sen vet man ju aldrig vad som händer i framtiden, men just nu är jag så himla glad för min alldeles egna lägenhet. Det var det här som var ett av mina mål i år och nu har jag tagit mig hit och det känns så skönt! Hade inte gjort det utan mamma och Per så jag är så himla tacksam att dom finns och hjälper mig!
Jag budade på en jäkla massa objekt och förlorade flera i sista sekund, en timme innan kontraktskrivning var det en som hann före och sen lessnade jag ganska mycket... men nån gång ska man ha tur och jag vet inte om det bara var tur men det var i allafall min tur att VINNA budgivningen sent igår kväll :) kl.2230 skrev jag på och jävlar va bra det kändes!!!!
Kontraktet är påskrivet, nu ska den betalas dyrt och om en månad flyttar jag in! Grymt kul!
Jag flyttar bara några gator bort, en bit upp i Fålhagen, till en 2a på 53kvm. Helt perfekt!
Lottie överraskade mig med lite skumpa ikväll, vi var hos en kompis till Freddan och lekte musikquiz och spelade gamla 90-tals klassiker.... och då slog det mig - det var längesen jag mådde såhär bra!!

Det är många i min omgivning som har det lite kämpigt just nu och mina tankar går till er. Hoppas ni ser ljuset i tunneln snart och gör ni inte det så vill jag påminna er om att inte sluta kämpa. Det finns en mening med allting, ibland tar det bara lite längre tid än man tror att inse det.
Igår när jag inte kunde sitta stilla hemma för jag väntade på att mäklaren skulle ringa, bland det mest nervösa jag varit med om i mitt liv, så var jag tvungen att baka en paj... precis när jag ska ta ut den ur ugnen så ringer mäklaren och alla som känner mig väl vet att jag HATAR att ta ut saker ur ugnen... jag bränner mig ofta och det var precis vad som hände... men kolla hur brännmärket blev:
Ett perfekt hjärta ♥ tillägnar det till alla som jag älskar och som finns i mitt liv!
Nu ska jag sova för imorgon är det en rolig fredag, får besök av fina Naja och Johanna från Stockholm!

1 kommentar:

Madde sa...

Jag ska absolut höra av mig om jag har vägarna söderöver. Annars lär jag ju se på fejjan när du åker till Åre så hör jag av mig om jag är i närheten.
Grattis till lägenheten!
Alltså, det är så roligt att läsa att det går bra för dig. Jag har varit lite frustrerad över att min karriär står still, men samtidigt så är jag ju mammaledig och då är det ju så. Jag njuter ju såklart av att va hemma med barnen också. Men i vilket fall så känns det lite exotiskt att läsa din blogg =) du vet när man ser på film och drömmer sig bort! Det är inspirerande och motiverande att läsa!
Kram