måndag 16 mars 2009

Solen kom och gick

I lördags hade Lotta & Mary 26-års party och det var jättekul! Deras två kompisar Daniel och Navar kom från Sthlm och jag har hört så mycket om dom så det var kul att äntligen få träffa dom. Jättegulliga och roliga killar som hängde med ut sen och shakade järnet!
Såhär fin var tårtan som vi åt... blåbärsprinsess, funkar både till drinken, till frukost och lunch tog vi reda på :) Blir man prinsessa om man äter så mycket?
Goda martinis som alltid är givna när guldgruvan-brudarna är på party! tack för att ni sprider glädje i mitt liv tjejer....
Igår vaknade jag på Lottas soffa efter inte så många timmars sömn. SOLEN sken så det blev en promenad, allt känns bättre med lite sol, och sen tillbaka till Lotta för att klippa den här lilla busen...
....det var ett skojigt projekt! Jag och Lotta höll på ett bra tag för lilla Billy ville inte vara stilla. Det var nära att han fick en sax i ögat några gånger och han såg inte riktigt klok ut efter att vi klippt lite ojämnt. Haha.. men till slut blev han snygg och fin! Igår bakade jag bröd som jag tog med till skolan och mitt och Emmas frukostmöte med projektgruppen. Såhär fint dukade vi upp med bröd, pålägg, smoothie och kaffe! Alla var nöjda och glada och idag har vi fått inbjudningarna till vårt event så snart ska ni få se vad vi sysslar med. Kul!
Brudarna snackar under frukosten. Mina fina klasskompisar! Imorgon ska vi ha tjejkväll hos Johanna, hon säljer Mary Kay smink så hon ska göra oss snygga(re) och vi sak äta tacos och mysa i myskläder.. det behöver jag!
Har svårt att få saker gjorda för tillfället, mamma är det enda jag bryr mig om och jag önskar att jag inte behövde vara här utan kunde sitta hos henne.....♥ det är tur att hon har Per hos sig. Vad gör de som inte har någon som honom? Sjukvården i Sverige har man hört mycket om och jag tillhör numera en av de som är besviken över behandlingen av patienter... kanske man skulle bli läkare?

Inga kommentarer: